U bent hier:   Home

Welkom bij de Businessclub van SV Venray

Businessclub SV Venray

De Businessclub SV Venray heeft als doelstelling SV Venray te ondersteunen bij de ontplooiing van amateurvoetbal als recreatie- en prestatiesport. Om dit te realiseren biedt de Businessclub een aantrekkelijk platform voor sponsoren, waarmee zij de kans krijgen om op een moderne wijze te netwerken en business te genereren.

Onze Businessclub richt zich dan ook op het bevorderen van de onderlinge contacten tussen ondernemers, vrije beroepsbeoefenaars, bestuurders en eenieder die in het kader van zijn of haar functie op enigerlei wijze met het bedrijfsleven in Venray en wijde omgeving van doen heeft.

Jaarlijks worden er een aantal actieve en vooral bijzondere evenementen georganiseerd waarbij onze leden elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Als thuisbasis heeft onze Businessclub een mooie eigen ruimte binnen de kantine van SV Venray. Hier treffen onze leden zich tijdens de thuiswedstrijden van de hoofdmacht. Zo kunt u zich met regelmaat meten en verstaan met gelijkgestemden.

Bent u ondernemer en geïnteresseerd in sponsoring van SV Venray, dan bekijken wij graag samen met u de vele mogelijkheden. Er zijn enkele standaard sponsorpakketten, maar in overleg creëren wij graag maatwerk. Daar hebben de sponsors en de club per slot van rekening het meest aan!

Klik  hier voor de mogelijkheden

Members

Active Personeelsdiensten
Auto Arena Venray
Autoschade Venray
Avydo
B.T.L. Realisatie B.V.
Bavaria
Bouwbedrijf Fleuren Venray b.v.
Frank Elbers Assurantie Advies
Gebroeders Janssen
Gerard Reijnders Schilderwerken B.V.
Hotel Asteria
Inalfa Roof Systems Group B.V.
JDS Bedrijfsautomatisering B.V.
Kersten Europe
Manders Verhuur
Meldon Plastics B.V.
Miko Koffie
Peka Kroef B.V.
P.R.G. Ponjee aanhangwagens
Rabobank Horst-Venray
Rongen Tegels, Sanitair en Tegelwerken
Ruhl Haegens Molenaar
Salarispoint
Schoonmaakbedrijf van den Heuvel B.V.
Secutor Security
Sport 2000
Summa Adviesgroep B.V.
Taxi Geerets