Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Heren 1 bereikt keurig volgende ronde

Geschreven door
    Gepubliceerd in Heren 1
    vrijdag 09 november 2018 11:38
    Beoordeel dit item
    (0 stemmen)

Venray 1 mocht op donderdag 8 november aantreden in de tweede ronde van het bekertoernooi. Deze wedstrijd tegen Venhorst stond oorspronkelijk in de agenda op 11 november. Om 20.00u was de aftrap en daar verschenen een aantal andere namen dan gebruikelijk. Aanvoerder Willemse ontbrak, Decker, Shala en Wismans begonnen op de bank. In hun plaats mochten o.a. Sam Stiphout, Julian Rommen en Bram Kersten het vanaf de eerste minuut laten zien.

Dat tegenstander Venhorst een klasse lager haar competitiewedstrijden afwerkt was terug te zien in het feit dat Venray vanaf het begin het meeste balbezit had. Het probeerde geduldig te zoeken naar openingen om gevaarlijk te worden. De eerste treffer kwam echter niet uit een uitgespeelde kans, een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Bram Kersten. Na 34 minuten bracht hij Venray met een streep op 1-0, tevens de ruststand.

Met geel op zak bleef Jesse Rommen in de kleedkamer achter, in zijn plaats verscheen Roel Cornelissen. Aanvoerder Stijn Brinkman schoof een linie op. Ongemak zorgt ervoor dat ook Julian Rommen niet verder kan, na vijf minuten in de tweede helft maakte hij plaats voor Jordy Wismans. Venhorst bemerkte tijdens de thee dat het verschil slechts één doelpunt was op het scorebord en liet zich nu vaker zien voor het doel van Sam Stiphout. De doelman kwam goed weg toen de bezoekers via onderkant lat niet op gelijke hoogte kwamen. Trainer Koenen gebruikte twintig minuten voor tijd zijn laatste wissel als Shala Ron Kleuskens aflost.

Nog een klein kwartier spelen op de klok, en dan is daar een hoekschop. De doelman van Venhorst heeft de recente samenvatting tegen Geldrop blijkbaar niet gezien. Het is Brinkman die op bijna identieke wijze de bal in het netje legt, nieuwe tussenstand 2-0. Hierna is Venray bij momenten slordig om de definitieve genadeklap uit te delen aan Venhorst. Het slotakkoord zou evengoed voor de gastheren zijn, in blessuretijd werkt Bram Vievermans alsnog de derde treffer van de avond binnen. 3-0 is de eindstand. SV Venray heren 1 gaat mee in de loting voor de volgende ronde, nu afwachten welke tegenstander het krijgt.

Gelezen: 292 keer Laatst aangepast op maandag 19 november 2018 14:07