SVV zet samenwerking met Maurice Bouten voort en toch: keeperstrainers gezocht!

Halverwege het seizoen 2017-2018 zijn wij voor de keeperstraining van onze jeugdkeepers de samenwerking aangegaan met Maurice Bouten van keepersschool Challenge Arena. Keepers, vereniging en Maurice hebben de samenwerking als zeer positief en prettig ervaren hetgeen gemaakt heeft dat wij de samenwerking voor het seizoen 2018-2019 hebben gecontinueerd. De jeugdkeepers krijgen op woensdag vanaf 18.00 in hun leeftijdscategorie training van Maurice die daarbij geassisteerd wordt door Merijn Goumans en Lucy Hagens.

Hoewel wij zeer tevreden zijn over de keeperstraining van Maurice, is het wel de bedoeling dat eigen trainers van SV Venray uiteindelijk de keeperstraining weer gaan overnemen. Dat betekent dat wij nu al op zoek zijn naar mensen die met ingang van het seizoen 2019-2020 de
keeperstraining voor de jeugdkeepers willen gaan overnemen. De opleiding van deze keepertrainers zal ter hand genomen worden door Maurice, o.a. door hen mee te laten lopen met de trainingen die op woensdag gegeven worden. Ook na dit seizoen zal Maurice op de
achtergrond beschikbaar blijven voor het ondersteunen van de keeperstrainers.

Heb je interesse om vanaf volgend seizoen de jeugdkeeperstrainer te worden van SV Venray, neem dan contact op met Ellie Camps (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Maurice Bouten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).