Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Geslaagde nieuwjaarsreceptie + update

Op 1 jan jl. zette SV Venray een flink aantal leden in het zonnetje, door ze als jubilaris te huldigen. Uiteenlopend van 12,5 jaar vrijwilliger tot 60 jaar lidmaatschap. Dit jaar konden de trouwe leden niet op één, maar zelfs niet op twee handen geteld worden. Hans Hendrikx werd zelfs tot erelid benoemd. De jubilarissen die verhinderd waren, zullen door het bestuur op een ander moment aan bod komen.

Tevens de loterij, dit jaar een mooie opbrengst van 750 euro voor Logeerhuis 'Kapstok'

Update:
    In de eerste week van januari ging bestuurslid Wim Vievermans op bezoek bij een van de andere jubilarissen, Pierre Lenssen. Wim overhandigde hem een bos bloemen voor zijn 60 jaar trouw aan SVV. Zie foto:
    PierreL60jaarSVV

Zie foto-serie van de nieuwjaarsreceptie hieronder: