Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

In Memoriam Hans Hendrikx

in memoriam kaarsWij ontvingen het droevige bericht dat ons erelid Hans Hendrikx op 9 januari j.l. is overleden. Hij was pas 59 jaar. Hans was een echte verenigingsman die op vele fronten actief was bij SV Venray . Hij werd lid in 1998 en begon als jeugdleider bij het team van zijn zoon Tijs. Vervolgens is hij doorlopend trainer geweest van diverse (prestatieve) teams. Ook was hij hoofdleider en later hoofd-jeugdopleidingen. In die periode is Hans ook gestart als ledenadministrateur. Door zijn dagelijkse aanwezigheid op de club en zijn allround kennis was hij het dagelijkse aanspreekpunt voor velen. Deze rol heeft hij tot het laatst vervuld. Hans was tevens voorzitter van de commissie PR en communicatie, en deed dat vol overgave. Dat Hans een groot clubhart had was te merken tijdens de periode dat hij ziek was: ook toen bleef hij bijna dagelijks actief voor SV Venray en toonde oprechte interesse en betrokkenheid. Op 1 januari j.l. is Hans -als blijk van waardering voor zijn inzet voor SV Venray- benoemd tot erelid.

Wij danken Hans voor zijn inzet voor SV Venray en wensen Mieke, Tijs & Joni, Ilse & Daan en verdere naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur en leden SV Venray