Heren 1

Venray verliest thuis tegen Chevremont met 1-2. Eigenlijk scoorde Venray wél tweemaal, echter telt de treffer van de Pupil vd Week helaas niet. Ondanks dat was het voor Roan Volleberg een leuke middag op moederdag bij het eerste elftal van Venray. Na afloop was het Joy Koenen die een fijne fles drank in ontvangst mocht nemen als Man of the Match en samen poseren zij hier op de foto.

Het seizoen zit er in competitieverband voor Venray 1 op. In de laatste (thuis)wedstrijd stond na afloop een 2-2 stand op het scorebord tegen de Boys' van dorpsgenoot én ex-speler Sjoerd vd Coelen. Mees Rutten had de eer om de laatste pupil vd week seizoen 2018/2019 te mogen zijn. Samen met Man of The Match, Danny Pelzer poseren zijn hier samen op de foto en denken zij al zachtjes over hoogtepunten in het nieuwe seizoen.

Zondagmiddag stond de derby van Noord-Limburg op het programma in de eerste klasse D, Wittenhorst-Venray. Licht veldoverwicht van Venray wordt in de 19e minuut omgezet in een 0-1 voorsprong door een fenomenale uithaal van Jeroen Vullings. Vanaf circa 20 meter krult de spits de bal hoog in de hoek. Er volgen enkele mogelijkheden aan beide kanten. Vlak voor rust komt Wittenhorst op gelijke hoogte; een corner wordt binnengekopt. De ruststand is 1-1.

In de tweede helft gaat het lange tijd gelijk op. Na een uur spelen is het Jordy Wismans (in samenwerking met een Wittenhorst speler, red.) die voor de 1-2 zorgt. Via een corner krijgt Wittenhorst vervolgens een niet te missen kans op 2-2, gelukkig voor Venray wordt de bal over het doel geschoten. Na een fout in de Wittenhorst verdediging komt Venray op 1-3 via Bram Vievermans. Via Danny Pelzer loopt Venray vervolgens uit naar 1-4 in de slotfase. Een effectieve middag voor Venray met een uitstekend resultaat.

Een minimale zege deze middag tegen het laaggeklasseerde Schaesberg. Jan vd Voort gaf het juiste voorbeeld aan de selectie en Ron Kleuskens volgde dit voorbeeld op door de enige treffer van de middag op het scorebord te zetten. Dat feit en zijn goede arbeidsethos zorgde ervoor dat de aanvaller tot Man of the Match werd uitgeroepen. Jan en Ron stralen hier natuurlijk vanwege dat de drie punten in Venray bleven. 

Dé Noord-Limburgse Derby stond zondagmiddag 24 maart op het programma. Venray wist al een tijd geen punt(en) meer te pakken tegen Wittenhorst. Nadat Pupil vd Week; Kees Conjaerts, het goede voorbeeld had gegeven won SV Venray met 3-0. Alle doelpunten werden gescoord door Armend Shala en kroonde zich zo ook als Man of the Match. Na afloop mocht hij de wedstrijdbal houden en gingen Kees en Armend samen op de foto. 

Het sterke ZSV kwam zondag op bezoek in Venray. Helaas voor de gastheren wisten de bezoekers met de overwinning huiswaarts te keren. De derde periode is hiermee met een 0-1 van start gegaan voor Venray. Na afloop kwam Danny Pelzer uit de hoge hoed als Man of the Match. Samen met Sem, en spreekstalmeester Peter Kerstjens bespraken zij de wedstrijd nog even in de kantine. 

 

MOTM24021901

MOTM24021902

MOTM24021903

MOTM24021904

Nadat in januari de wedstrijden afgelast werden van Heren 1 mocht ons vaandelteam op zondag 17 februari weer thuis aantreden. In een reeks van drie opeenvolgende thuiswedstrijden gaf pupil vd week Stijn vd Langenberg het goede voorbeeld aan de roodhemden. Stan Kersten had dit heel goed opgeslagen en als invaller prikte hij de bal zelfs tweemaal in het netje. Venray won met 4-0 van Heeze en na afloop ging Stijn met de man of the match, Stan Kersten samen op de foto.

Op een regenachtige zondag trad SV Venray thuis op sportpark de Wieën tegen Veritas aan, deze ploeg stond gelijk in aantal punten en dus een geduchte tegenstander. Rick Egelmeers stond rechtsback en Bram Vievermans begon op de bank.

De bezoekers mochten aftrappen van scheidsrechter Vereijken en na 10 minuten was het na een goede aanval Armend Shala die vrij kon inkoppen 1-0 voor Venray, onze jongens begonnen goed tegen een verzorgd spelende ploeg. Echter na 16 minuten was het Veritas die op 1-1 kwam na een steekpas op Bjorn Bastiaans die Frank Decker verraste met een stiftbal. Het spel golfde op en neer en beide ploegen speelden om te winnen voor de ca. 200 toeschouwers.

In de 25e minuut kwam Venray weer op voorsprong nadat Jeroen Vullings de bal klaar legde voor Jesse Rommen, zijn schot was onhoudbaar, 2-1. De betere kansen waren voor Venray maar de ploegen gingen rusten met een 2-1 stand.

In de 2e helft was het Veritas die de bal kon rondspelen. In de 53e minuut kon Joost Hendriks  van 20 meter uithalen, door een stuit vlak voor de keeper, ging de bal helaas in de goal. Het stond weer gelijk, 2-2. Vlak daarna kreeg Armend Shala een goede kans om Venray weer op voorsprong te zetten, maar hij schoot over. In de 57e minuut kwam Bram Vievermans in het veld voor Jeroen Vullings. 

Na vermeend buitenspel was het Stef van Dijck die niet mocht klagen met een gele kaart na een overtreding. Beide ploegen gingen voor de winst, Venray en Veritas wisselden nog een paar keer en de bezoekers leken beter maar toch kon Venray in de 89e minuut weer juichen, na een goede actie van Bram Vievermans op links, was het Armend Shala die op de goede plek stond en de bal in de goal kon schieten, 3-2! Na een paar minuten floot de scheidsrechter, ditmaal geassisteerd door KNVB-assistent scheidsrechters, voor het einde. Tegen een goed voetballende ploeg waren de punten toch voor SV Venray en klommen de roodwitten naar de 4e plaats.

As dinsdag 4 december speelt SV Venray voor de beker tegen Avanti ’31 in Schijndel

Pagina 1 van 3

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.