Vrouwen 1

Geschreven door
Gepubliceerd in Vrouwen 1
maandag 20 mei 2019 18:15

Goed nieuws vanuit het eerste team van onze vrouwen. Op zondag 19 mei hebben zij beslag weten te leggen op een plek in de nacompetitie door een 2-0 zege thuis tegen Someren.  Een knappe prestatie; Proficiat dames.

De nacompetitie zal gaan over 3 knock-out rondes, in de maand juni. Zodra er meer te melden valt over deze wedstrijden zullen wij ons best doen u daarover te informeren.

Met nog een competitiewedstrijd te spelen zijn de vrouwen al zeker van deelname aan nacompetitie voor promotie. Hoe zit dat precies dan? in de periodestand staat Venray nu toch tweede? Dat steekt als volgt in elkaar:
Op doelsaldo staat Venray nu 2e, gelijk aantal punten met Eldenia. Echter is Eldenia kampioen geworden. Zij staan ook bovenaan in de andere twee periodes, die titels vervallen omdat zij uiteraard geen nacompetitie hoeven te spelen omdat de kampioen rechtstreekse promotie heeft. De tweede periode eindigde Fortuna'54 als tweede waardoor zij een ticket krijgen voor de nacompetitie.
In de derde periode heeft Venray concurrentie van Maarssen, om de 3e periodetitel te krijgen heeft het zondag bij De Trekvogels genoeg aan een gelijkspel. Mocht nou onverhoopt Maarssen de 3e periodetitel behalen, dan krijgt Venray op basis van de algehele ranglijst de plaats van periodetitel 1 voor deelname aan de nacompetitie.

svvenrayvr1