U bent hier:   Home Junioren Venterra steekt JO15-4 in het nieuw

Venterra steekt JO15-4 in het nieuw

E-mailadres Afdrukken PDF

JO15-4 20172018

Voor het voetbalseizoen 2017-2018 is Venterra BV de shirtsponsor voor SV Venray JO15-4. Venterra is een vastgoedbedrijf gevestigd in Venlo. Venterra ontwikkelt zowel voor externe investeerders alsmede in eigen beheer nieuwbouwprojecten in Zuid Oost Nederland.

In Venray is Venterra ondermeer betrokken bij de ontwikkeling van projecten zoals de uitbreiding van de westelijke insteekhaven in Wanssum, het nieuwe bezoekerscentrum op de militaire begraafplaats in Ysselsteyn en de herontwikkeling van het voormalige Podium en de busremise in het centrum van Venray. Een van de eigenaren van Venterra, Sander van Lier, is woonachtig in Venray en al jaren betrokken als vrijwilliger bij SV Venray. Sander vond het erg leuk om een keer iets terug te kunnen doen voor de club waar hij en zijn zoon iedere zaterdagochtend veel plezier beleven aan het jeugdvoetbal.

Laatst aangepast ( woensdag 10 januari 2018 23:23 )

Zaal 7 Hoofdsponsor

Programma Junioren