U bent hier:   Home

Net niet voor jeugd op tweede dag in Susteren

E-mailadres Afdrukken PDF

Ook op zondag 2 juni was het sportpark van SC Susteren het decor van Dag der Kampioenen. Waar de F2 een dag eerder bij de pupillen een goed resultaat wist te behalen was het nu de beurt aan de E1. Zij hadden het vizier vandaag minder scherp staan en wisten pas in haar vierde duel het net te vieren. Met het volgende rijtje V-G-V-G-V, behaalden zij een 5e eindpositie.

Onze A1 trad vervolgens op het hoofdveld aan tegen sv Meerssen; tijdens de grote bekerfinale. Na een tiental minuten wisten de zuid-limburgers fraai de 0-1 op het scorebord te zetten. Dit was tevens de ruststand. Na evenveel minuten in de tweede helft was het gelijk, 1-1. B-junior Jordi Janssen maakte op schitterende wijze de 2-1. Helaas voor Venray werd het in de blessuretijd 2-2. Dieper in blessuretijd mocht Nick Keizer zich bijna matchwinnaar bekronen; zijn vrije trap belande op de lat.

Het lot voor een der beide teams moest nu beslecht werden door het nemen van penalty's. Jammer genoeg ging er aan Venraayse zijde een bal over en de keeper van Meerssen wist een bal te stoppen. Sv Meerssen won zodoende met 2-4.

ddkfoto1 
 ddkfoto2 ddkfoto3

Laatst aangepast ( maandag 03 juni 2013 05:27 )