U bent hier:   Home Overige Kantine

Kantine Den Boggerd

Kantine Den Boggerd is de thuishaven voor alle supporters, spelers en sponsoren van SV Venray.
De kantine vrijwilligers doen tijdens de openingstijden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat je bij ons lekker kunt ontspannen onder het genot van een drankje, snackje en vertier!

kantine2017tn

Jeugdcarnaval 2 feb 2018

jeugdcarnaval2018

Op 2 februari a.s. gaan we een oude traditie nieuw leven inblazen…. JEUGD-CARNAVAL in onze sportkantine!

Op deze avond gaan we voor de SV Venray-jeugdleden (6 tot 13 jaar) een knallend feest houden van 19:00 - 22:00 uur.

We maken die avond onze eigen Jeugd-Prins, Prinses en Vorst bekend.

Hossen en dansen op de muziek van DJ Jules.

Er zijn ook diverse optredens en als je wilt, kun je zelf ook optreden! Stuur dan een e-mail aan  muts58@hotmail.com

Voor ouders/begeleiders is het voorste gedeelte van de kantine gereserveerd.

DUS: Pekske uut de kast en hosse mar!!

Kantine Algemeen

Betaalwijzen

Consumpties kunnen contant, via PIN of met geldige SV Venray Munten betaald worden.
LET OP: Vanaf 31 december 2017 zijn de rode SV Venray munten niet meer geldig. Na die datum kunt U de munten niet meer gebruiken in onze kantine!!

Reserveren Vergaderruimte kantine

Vergaderingen

Binnen de openingstijden van de kantine is het mogelijk om de zaal achter de bar of de bestuurskamer te gebruiken voor vergaderingen. Een vergaderaanvraag is alléén mogelijk via de kantinecommissie (Herman Zegers - kantinereservering@svvenray.nl) en dient minimaal 72 uur voor aanvang van de vergadering, bij de kantinecommissie binnen te zijn.

Gelieve bij een reservering het volgende vermelden:

• Contactpersoon
  • Team/Afdeling/Gezelschap
  • Aantal Personen
  • Aanvang en Eindtijd
  • Koffie/Thee/Water klaarzetten?

Om een wat beter inzicht te krijgen welke vergaderruimtes, wanneer besproken zijn en of er koffie, thee en/of water is gewenst, hebben we voor een andere reserveringsweg gekozen.

Voor meer informatie zie bijlage: Vergaderruimte reserveren

Zaal 7 Hoofdsponsor

Kantine kalender