U bent hier:   Home Senioren Heren 1 Verslagen Heren 1

HEREN 1 verslagen

Venray opnieuw onderuit

Op zondag 15 april 2018 stond er opnieuw een wedstrijd op het programma voor SV Venray. Ditmaal tegen Bekkerveld, dat zich in de stand in een soort niemandsland bevindt. Het is prachtig voetbalweer, met prima veldomstandigheden.

De eerste kans van de wedstrijd is voor de bezoekers uit Heerlen. In de 8e minuut krijgen de bezoekers een hoekschop. De voorzet komt gevaarlijk bij de 2e paal terecht, en een speler van Bekkerveld denkt niet na en neemt de bal direct als volley. Doelman Dirk van Enckevort redt. Venray krijgt in de 11e minuut ook zijn eerste kans. Stijn Brinkman geeft een voorzet richting de penaltystip. Stef van Dijck krijgt zijn hoofd tegen de bal maar kopt de bal over. In de 21e minuut komen de bezoekers op een 0-1 voorsprong: er wordt een aanval aan de rechterkant van het veld opgezet.

Laatst aangepast op zondag 15 april 2018 22:46

Lees meer...

 

Venray verliest derby in Horst

Venray ging op bezoek bij Wittenhorst met 2-1 onderuit in de eerste klasse D.
Het was een gelijkopgaande derby met weinig kansen over en weer. De Horsternaren toonden zich het meest effectief en namen na een kwartier de leiding: 1-0. Stijn Brinkman trof voor Venray de lat. Vlak na de pauze nam Wittenhorst met 2-0 de leiding. Een kwartier voor tijd werd de ingevallen Armend Shala neergelegd in de zestien: penalty. Dimitris Touratzidis schoot raak vanaf de stip: 2-1 (zie video op Twitter)

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op maandag 09 april 2018 13:36

 

Doelpuntrijk gelijkspel tussen Venray en De Valk

Op 1e paasdag staat in de 1e klasse D de wedstrijd tussen SV Venray en De Valk gepland. Deze twee clubs spelen in de onderste helft mee van deze competitie en zijn dus directe concurrenten. Kortom dit belooft een spektakel te worden. 

De wedstrijd staat vandaag onder leiding van de heer Prick.

Venray begint goed aan de wedstrijd. Ze hebben een strijdplan en dat is duidelijk terug te zien in het spel van de thuisploeg. In de 9e minuut komt Venray al op een 1-0 voorsprong: Stijn Brinkman onderschept de bal op het middenveld en speelt vervolgens Bram Vievermans aan. Vievermans geeft een steekpass op spits Dimitrios Touratzidis. Die lijkt te kort, maar de verdediger van De Valk maait over de bal heen. Touratzidis neemt de bal op de borst mee en schiet de bal binnen. Zo kent SV Venray een uitstekende start.

Laatst aangepast op maandag 02 april 2018 10:07

Lees meer...


   

Venray onderuit bij Chevremont

Venray leed in Kerkrade op bezoek bij Chevremont een 3-1 nederlaag in de eerste klasse D. De Zuid-Limburgers hadden het beste van het spel en namen na tien minuten de leiding: 1-0.

Vlak na de pauze keek Venray tegen een 2-0 achterstand aan. Na een kwartier in de tweede helft liep de thuisploeg uit naar 3-0. Dimitris Touratzidis, die tijdens de rust was ingevallen voor Danny Pelzer, redde daarna nog de eer voor Venray uit een voorzet van Armend Shala: 3-1.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Venray verliest bij Schaesberg

Venray leed zondag een onverdiende 2-0 nederlaag tegen Schaesberg in de eerste klasse D.

De Venraynaren kregen kansen genoeg, maar ze werden niet benut. Na 25 minuten kreeg Schaesberg een penalty na een duwfout van Stef van Dijck: 1-0. Daarvoor werd een treffer van Dimitris Touratzidis vanwege buitenspel afgekeurd.

In de 65e minuut kwam Schaesberg op 2-0. Venray probeerde nog wat terug te doen, maar kwam niet verder dan een schot op de kruising van Armend Shala.

Bron: Peel en Maas Venray


   

Venray onderuit tegen hekkensluiter

Venray leed op bezoek bij hekkensluiter Hoensbroek een onverwachte 3-2 nederlaag in de eerste klasse D. Na een halfuur nam de thuisploeg de leiding: 1-0. Vlak na rust ging het mis.

Binnen tien minuten keken de Venraynaren tegen een 3-0 achterstand aan. Dimitris Touratzidis scoorde in de 70e minuut de 3-1. Vijf minuten voor tijd bracht Robert Willemse de stand op 3-2. Het slotoffensief van Venray leverde niets meer op.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Man of the Match - 18 Februari 2018

IMG 9887 Zondag 18 Februari trad Venray aan tegen Wilhelmina'08. Dit duel kon niet doorgaan voor de winterstop. Pupil vd Week; Lucas Poels gaf het goede voorbeeld door te scoren, de wedstrijd zelf eindigde in 4-0.  Op de foto zien we hem samen met Man of the Match Stijn Brinkman. 

Laatst aangepast op zondag 18 februari 2018 20:28

   

Venray overtuigt tegen Wilhelmina’08

Op 18 feb 2018 staat de volgende thuiswedstrijd van SV Venray op het programma. Ditmaal is het tegen Wilhelmina’08. 

Venray laat vanaf het begin al zien dat ze voor de 3 punten gaan, en de afstand met de ploegen onder hen vergroten. In de 11e minuut creëert SV Venray dan ook de 1e kans van de wedstrijd. De hoekschop die genomen wordt door Stijn Brinkman, wordt maar net over geschoten door Jarno Peeters. In de 17e minuut komt de ploeg van Stef Sijbers op een 1-0 voorsprong: op de helft van Venray wordt Bram Vievermans weggestuurd op de linkerflank. Vievermans mag na vermeend buitenspel doorlopen richting de doelman van Wilhelmina’08, Michael Petit. Spits Dimitrios Touratzidis loopt met Vievermans mee. Vievermans heeft het gezien en speelt de bal naar de spits van Venray. Vervolgens schiet Touratzidis de bal binnen en zet zijn ploeg op voorsprong. Venray blijft sterk spelen en brengt de stand even later op 2-0: Jarno Peeters geeft een steekpass op de naar links uitgeweken Touratzidis, De spits neemt de bal in een keer mee naar binnen en schiet de bal vervolgens koelbloedig laag in de verre hoek tussen de palen. Venray leidt dus met 2-0 na 35 minuten. Verder gebeurt er niet veel in de laatste 10 minuten van de 1e helft. 2-0 is daarmee ook de ruststand. 

Laatst aangepast op zondag 18 februari 2018 19:39

Lees meer...


 

Geen treffers bij eerste thuisduel 2018

Typische 0-0 wedstrijd bij Venray

Venray en Venlosche Boys bleven in een wedstrijd zonder hoogtepunten op een 0-0 gelijkspel steken in de eerste klasse D.

Venray speelt sinds de winterstop behoudender met een versterkt middenveld. De thuisploeg liet de Venlonaren het spel maken. De bezoekers waren het meest dreigend zonder echt gevaarlijk te worden. Venray kon aanvallend weinig uitrichten. Het spel was rommelig met veel overtredingen. De arbiter trok acht gele kaarten waarvan vijf voor Venray.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op zondag 04 februari 2018 21:41

   

Zaal 7 Hoofdsponsor