Kleding

SV Venray is bij aanvang van het seizoen 2022-2023 overgestapt naar Nike kleding.

De niet gesponsorde wedstrijdshirts voor spelers en keepers worden betaald uit het Kledingfonds waarvoor iedere speler jaarlijks € 10,00 betaalt. Overige spullen zijn – voor eigen rekening of via een sponsor – verkrijgbaar bij Sport2000 in Venray.

Sponsoring
Wil je een team sponsoren of heb je een sponsor voor je team, neem dan contact op met Yvo Heitling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie over het Kledingfonds, kunt U contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het reglement van ons kledingfonds is als bijlage gevoegd aan deze pagina (*noot, maart 2024: de vernieuwde versie van het reglement zal gesplaatst worden na de inhoudelijke goedkeuring van het dagelijks bestuur en de eerstvolgende alv).

Laatst aangepast op zaterdag 02 maart 2024 20:24
Meer in deze categorie: « Organisatie Fair Play »

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.