Kleding

SV Venray is in 2017 overgestapt van Nike kleding naar Hummel.

De wedstrijdshirts voor spelers en keepers worden betaald uit het Kledingfonds waarvoor iedere speler jaarlijks € 10,00 betaalt.
Overige spullen zijn – voor eigen rekening of via een sponsor – verkrijgbaar bij Sport2000 in Venray.

SPONSORING
Wil je een team sponsoren of heb je een sponsor voor je team, neem dan contact op met Jan de Bruijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie over het Kledingfonds, kunt U contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op woensdag 06 november 2019 22:09