Bereikbaarheid sportpark complexer

Wij vinden het belangrijk dat al onze leden en bezoekers op een veilige manier ons sportpark kunnen bereiken. We zijn dan ook blij dat de gemeente dit ondersteunt en gestart is met het vernieuwen en verbeteren van de toegangsweg en de parkeermogelijkheden. De parkeerplaats bij de Wetteling ligt al open en sinds vandaag ligt ook een stuk van de toegangsweg, de Sportlaan, open. Onze eigen parkeerplaats is nog te bereiken via de parkeerplaats bij de atletiekvereniging. 

Vanaf 3 mei is die route ook afgesloten. Vanaf dat moment tot einde seizoen wordt iedereen omgeleid. Borden geven de omleiding aan. De toegang vindt dan plaats via ‘In de Wieën' (vanaf rotonde Leunseweg nabij Wieënhof). 

Zeker niet ideaal, maar als dit allemaal klaar is, is ons sportpark goed bereikbaar en is de parkeervoorziening sterk verbeterd. De komende periode gaan we eveneens aan de slag met het verbeteren en verfraaien van onze fietsenstalling en de parkeerplekken voor scooters.

Omdat we de komende maanden met beperkte parkeervoorzieningen te maken krijgen, is het fijn als zo veel mogelijk leden met de fiets komen.

Bestuur SV Venray

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.