Borgen van ontwikkeling

Een club als SV Venray is continu in beweging. Altijd bezig met ontwikkeling, altijd bezig met het verbeteren van processen om iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Juist bij een dynamiek als deze is het erg van belang om te borgen wat je al hebt om daar met z'n allen op voort te borduren.
Belangrijk proces hierin is om al in een vroeg stadium elkaar te vinden in een samenwerking voor het volgend seizoen. Samen met Ferdi en Rik (Heren 1) en Maarten (JO19-1) hebben we al in januari naar elkaar uitgesproken dat we de gekozen weg van ontwikkeling samen gaan voortzetten.
Stefan Boom (nieuwe trainer O23) en Maurice Bouten (Keeperstrainer Selectie, O23, 19-1) maken de fijne en mooie verbinding tussen de selectie, O23 en 19-1 compleet.
Denkwijze over ontwikkeling in het voetbal, de samenwerking die er al is, de kracht die we hiermee uitstralen en het borgen van de kwaliteit op alle fronten is wat deze samenwerking uniek in zijn soort maakt.
Als club zijn we enorm trots om met al deze bevlogen trainers volgend seizoen aan de slag te gaan om het maximale uit iedereen zijn ontwikkeling te halen.

IMG 4041(7)

IMG 4172 (3)

IMG 4178 (2)

IMG 4295 (2)

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.