Een lintje voor vrijwilligers Herman en Joep

Het is eind april en dan vieren we koningsdag in Nederland, dan is het tevens ook tijd voor de jaarlijkse lintjesregen.
Binnen de gemeente Venray zijn er ook dit jaar weer een aantal burgers die deze eer mochten ontvangen. Zo ook twee vrijwilligers van SV Venray.

Herman Elbers en Joep Vievermans, gefeliciteerd heren!

Bron tekst: Peel en Maas Venray
Foto's: Hoedemaekers Venray 

Lintje voor Herman ElbersSchermafbeelding 2024 04 26 om 15.25.47
Herman Elbers (81) uit Venray is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is gedurende ruim veertig jaar actief als koster van de Paterskerk in Venray, waar hij jaarlijks de sacraments- en lichtprocessie organiseert. Ook is hij geruime tijd actief als coördinator, scheidsrechter, leider en trainer bij SV Venray.

Vanaf 1998 is hij vrijwilliger bij de Stichting Lourdeswerk. Hij is tevens beheerder en onderhoudt de Lourdesgrot en het groen rondom. Gedurende vijf jaar is hij bovendien geestelijk verzorger, vrijwilliger en gespreksleider bij Vincentiushof, De Tol en Rooyhof. Deze gouden vrijwilliger leidt gespreksgroepen en helpt bij vieringen.

Schermafbeelding 2024 04 26 om 15.26.39Lintje voor Joep Vievermans
Joep Vievermans (90) uit Venray is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft een groot hart voor de sport. Zo is hij 38 jaar vrijwilliger bij voetbalvereniging SV Venray. Hij heeft in de jaren ’80 geholpen bij het bouwproces van de kleedlokalen en aanbouw van de kantine.

Verder was hij vanaf 1993 materiaalbeheerder. Zelfs nu hij op hoge leeftijd is, is hij nog dagelijks op de club om een helpende hand te bieden. Ook was Joep Vievermans vanaf 1996 gedurende vijf jaar voorzitter van het Sport Gala Venray, waar sportverenigingen en sporters worden beloond voor hun sportieve succes en inzet.

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.