Jur Theunissen trekt naar Sportpark De Wieën

SV Venray is achter de schermen hard aan het werk om de selectie voor het komende seizoen te versterken. Centrale verdediger Jur Theunissen komt over van derde divisionist O.S.S. ‘20.

SV Venray heeft een speler aangetrokken die met veel vertrouwen en enthousiasme voor de club heeft gekozen. Hij vertelt waarom hij zich bij SV Venray heeft aangesloten en wat zijn plannen zijn voor het komende seizoen.

"Ik heb voor SV Venray gekozen omdat ik vanaf het begin veel vertrouwen voelde en een goed gevoel kreeg bij de club," legt hij uit. Tijdens de gesprekken kreeg hij een duidelijk beeld van de plannen en ambities van SV Venray, die hem erg aanspraken. "Na een aantal goede gesprekken was voor mij de keuze duidelijk."

Een gesprek met Jesse Probst, die hij nog kent van zijn tijd bij VVV-Venlo, speelde ook een belangrijke rol. "Jesse had goede verhalen en vertelde dat de sfeer altijd goed is. Dit bevestigde mijn gevoel."

Vol vertrouwen kijkt hij uit naar het nieuwe seizoen. "Ik kan na mijn blessure van vorig jaar begin volgend seizoen gelukkig weer het veld op en ga er alles aan doen om snel weer de oude te worden. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en wil mijn steentje bijdragen aan dit team." Zijn doel is om bovenin mee te doen in de vierde divisie en te strijden om een periodetitel of misschien wel meer.

Administratie: