JO12-1 Kampioen!

Gisteren (18-mei) heeft JO12-1 overtuigend de uitwedstrijd tegen Olympia'18 in Boxmeer gewonnen met 10-3.
Dat zorgde ervoor dat de JO12-1 kampioen is geworden van de 4de fase.
Ze sluiten hiermee het seizoen mooi af en zijn klaar voor het grote veld na de zomer. Voor trainer Jesse Caelen ook een mooie afsluiting omdat hij stopt met voetballen/trainen en gaat reizen.
Bedankt voor de goede en positieve ondersteuning van het team.
Na alle festiviteiten heeft het team sportief afgesloten bij Jump XL in Horst ivm uitje van de grote clubactie.
(zie hieronder de foto's van de wedstrijd).

Proficiat JO12-1!
IMG 20240518 WA0013