Indelen jeugd binnen SV Venray; actualisatie voorjaar 2024

Teamindelingen jeugd

Het seizoen 2023-2024 zit er alweer bijna op. Een seizoen dat zich samenvat met veel hoogtepunten en positieve ontwikkelingen binnen onze vereninging. Onze vereniging bloeit op alle fronten.

Aan het einde van elk seizoen kijken we alweer vooruit naar het komende seizoen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de teamindeling voor de jeugdafdeling. Een afdeling waar elke week ruim 800 kinderen sporten en vele vrijwilligers zich inzetten om alles goed te organiseren Voor de jeugd is het prettig dat tijdig duidelijk is wie in welk team speelt en met welke begeleiding. Deze indelingen worden gedeeld op 2 juni 2024.

De teamindeling is een zorgvuldig process waarbij trainers, begeleiders, hoofdleiders, coordinatoren en scouts nauw betrokken zijn. Het beleid hiervoor is vastgelegd in het document ‘indelen jeugd bij SV Venray’. Hierin staan duidelijk alle uitgangspunten rondom het beleid omschreven. Dit document tref je in de bijlage van dit artikel aan.

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.