Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Geen alcohol meer langs de lijn

Sinds dit seizoen heeft de KNVB de regels m.b.t. alcohol gebruik rondom de velden aangescherpt. Kortweg komt het er op neer dat er geen alcohol mag worden genuttigd langs de velden. De KNVB ziet streng toe op de naleving van het alcoholverbod.

Bij overtredingen van het huishoudelijke reglement zal de tuchtcommissie van de bond worden ingeschakeld. De straffen variëren van een waarschuwing bij de eerste overtreding tot punten in mindering voor clubs die herhaaldelijk in de fout gaan. Wij staan als bestuur van SV Venray volledig achter deze aangescherpte regel en zullen hier ook op toezien. Wij verzoeken alle bezoekers van onze kantine en het sportpark dan ook zich aan deze regel te houden ondanks dat het verleidelijk is om met het mooie weer met een drankje langs de lijn te gaan staan. We rekenen op ieders medewerking.

Sportieve groet, Bestuur SV Venray