Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

SVV: partnerclub vh jaar

Geschreven door
    Gepubliceerd in Junioren
    dinsdag 28 augustus 2018 15:14
    Beoordeel dit item
    (0 stemmen)

SV Venray is door VVV-Venlo benoemd tot Partnerclub van het Jaar 2017-2018.

SV Venray is winnaar geworden van een ranking voor partnerclubs waarin de meetmomenten van de samenwerking, zoals contactmomenten, betrokkenheid etcetera met VVV-Venlo, worden geregistreerd. In het verleden vielen respectievelijk VVV'03, SVC 2000, Venlosche Boys en HBSV deze eer ten deel. Binnenkort zal SV Venray door een afvaardiging van VVV-Venlo met een bezoek worden vereerd en in het zonnetje worden gezet. Ook zal de amateurvereniging worden uitgenodigd als gast tijdens de competitiewedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord op 7 april 2019 in Seacon Stadion – De Koel – in Venlo en wordt door VVV-Venlo een clinic verzorgd.

Bron: Peel en Maas Venray

Gelezen: 473 keer Laatst aangepast op dinsdag 11 december 2018 07:18