Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Grote Club Actie 2018

GCA2018Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens hun zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen verwerven.
    Voor meer informatie zie www.clubactie.nl

Opzet is dat de Jo8 t/m Jo13 jeugdleden hieraan deelnemen en zoveel mogelijk loten à € 3,00 proberen te verkopen. Deelname aan deze actie is geheel vrijblijvend.

De bedoeling is dat de jeugdleden, vanaf zaterdag 15 september 2018 tot uiterlijk zaterdag
    27 oktober 2018, op pad gaan om familie, vrienden, bekenden of buurtbewoners te laten intekenen voor de afname van een of meer loten.

Zoals andere jaren mogen ook dit jaar de kinderen €0,50 per verkocht lot, zelf houden. Hiermee kunnen ze een aardig centje bijverdienen!
    Ook dit jaar hebben we besloten om een extra bonus in te bouwen voor de verkopers. Het team dat de meeste loten verkoopt, zal op een frietje getrakteerd worden. Voor de speler die de meeste loten weet te verkopen, ligt er een glimmende nieuwe voetbal te wachten!!!!

Hieronder volgt een opsomming van het verloop van de Grote Clubactie:

Zaterdag 8 sept. De kinderen worden door de leiding op deze actie geattendeerd, gelijktijdig met een mailing naar de ouders.

Zaterdag 15 sept. Op deze dag start de landelijke actie en kunnen de kinderen beginnen met het verkopen(intekenen) van de loten, middels bijgevoegde intekenlijst.

Zaterdag 27 okt. Op deze dag sluit de actie en mogen de kinderen niet meer langs de deuren gaan. Ook moet uiterlijk op deze dag doorgeven worden aan de leider hoeveel loten het kind uiteindelijk heeft kunnen verkopen.

Zaterdag 3 nov. Leiders van het team zullen de aangevraagde loten aan de kinderen meegeven, en zij kunnen nu de loten afgeven (tegen betaling van €3,- per lot) bij degene die ingetekend hadden.

Zaterdag 17 nov. Uiterlijk op deze dag moet het kind het opgehaalde geld (€2,50 per lot, want €0,50 mag hij/zij zelf houden) inleveren bij de leiding van het team.

Coördinatie van deze actie voor SVV is in handen van:
    Ruud van Gaal

Meer in deze categorie: Contributie 2018-2019 »