Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Heren 1 trekt met 10 man terechte overwinning over de streep

Geschreven door
Gepubliceerd in Heren 1
maandag 08 oktober 2018 06:57
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wedstrijdverslag: SV Venray 1 - SV Deurne 1 | 3-1

Op zondagmiddag 7 oktober 2018, om 14.30 uur, moesten onze jongens het opnemen tegen de nr. 1 SV Deurne.

SV Deurne had uit 2 wedstrijden 6 punten waarbij ze 7 doelpunten voor en 1 tegen doelpunt geïncasseerd hebben.

De heren van SV Venray begonnen sterk aan de wedstrijd. Na 3 minuten spelen volgde er een steekpass van Armend Shala op de diepgaande Bram Vievermans die de bal langs de keeper schoot maar via de linkerpaal en rechterpaal niet in het doel belandde.
Na 8 minuten spelen was het dan wel raak en kwamen de heren uit Venray op voorsprong door een goede voorzet van Ron Kleuskens vanaf de rechterkant op Stan Kersten die hem op zijn beurt strak tegen het net schoot, 1-0.

In de eerste 15 minuten werd er leuk gevoetbald door Venray en werden er verschillende kansen gecreëerd.
Vervolgens was het SV Deurne die wat meer overwicht over de wedstrijd kreeg en via de centrale middenvelders 16 en 17, het spel wat meer naar hun hand wisten te zetten. Echter wist SV Venray kansen van Deurne te voorkomen.

De ploegen gingen met 1-0 de rust in.

Na de rust kwam SV Venray sterk uit de startblokken en was het in de 47ste minuut Rick Egelmeers met een pass op Bram Vievermans die de 2-0 op het bord zette.
De 2-0 voorsprong was niet van lange duur, want in de 49ste minuut kwam SV Deurne op 2-1.

In de 58ste minuut werd Stan Kersten gewisseld voor Joy Koenen.

Het was een felle wedstrijd, er werden over en weer overtredingen gemaakt. In de 59ste minuut kreeg Stef van Dijck een rode kaart en moest hierop het veld verlaten.
Er moest toen nog 30 minuten, met 10 man, gevoetbald worden tegen het steeds sterk wordende SV Deurne.

Na de rode kaart werd er direct een wissel toegepast door hoofdtrainer Frans Koenen.
Ron Kleuskens werd van het veld gehaald en vervangen door Roel Cornelissen. Hij ging mee in de achterste linie spelen samen met Joy Koenen, waardoor er een 5-mans verdediging kwam te staan.

SV Deurne kon het niet voor elkaar krijgen om grote kansen te creëren en de score op een gelijke stand te brengen.
In de 91ste minuut heeft Bram Vievermans het veld verlaten voor Jeroen Vullings.

Daar waar SV Deurne het niet wist te beslissen tegen 10 man van SV Venray was het vervolgens Rick Egelmeers die Jeroen Vullings in de 93ste minuut een op een met de keeper van SV Deurne zette. Jeroen Vullings schoot vervolgens de bal beheerst binnen, wat tevens een eindstand van 3-1 opleverde.

Opstelling SV Venray:
1. Frank Decker, 2. Jordy Wismans, 3. Stef van Dijck, 4. Robert Willemse, 5. Jesse Peeters, 6. Stijn Brinkman, 8. Rick Egelmeers, 10. Stan Kersten, 7. Bram Vievermans, 9. Armend Shala, 11. Ron Kleuskens

Wissels:
12. Joy Koenen