Grote Club Actie 2019

GCA2018

Dit jaar is weer besloten om mee te doen aan de nationale actie “De Grote Clubactie”.
Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens hen zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen verwerven.
Voor meer informatie zie clubactie.nl

Opzet is dat de Jo8 t/m Jo13 jeugdleden hieraan deelnemen en zoveel mogelijk loten à € 3,00 proberen te verkopen. Deelname aan deze actie is geheel vrijblijvend.

De bedoeling is dat de jeugdleden, vanaf zaterdag 14 september tot uiterlijk zaterdag 26 oktober 2019, op pad gaan om familie, vrienden, bekenden of buurtbewoners te laten intekenen voor de afname van een of meer loten.

Zoals andere jaren mogen ook dit jaar de kinderen €0,50 per verkocht lot, zelf houden. Hiermee kunnen ze een aardig centje bijverdienen!
Ook dit jaar hebben we besloten om een extra bonus in te bouwen voor de verkopers. Het team dat de meeste loten verkoopt, zal op een frietje getrakteerd worden. Voor de speler die de meeste loten weet te verkopen, ligt er een glimmende nieuwe voetbal te wachten!!!!

Hieronder volgt een opsomming van het verloop van de Grote Clubactie:

Zondag 8 september: De kinderen worden door de leiding op deze actie geattendeerd, gelijktijdig met een mailing naar de ouders.

Zaterdag 14 september: Op deze dag start de landelijke actie en kunnen de kinderen beginnen met het verkopen(intekenen) van de loten, middels bijgevoegde intekenlijst.

Zaterdag 26 oktober: Op deze dag sluit de actie en mogen de kinderen niet meer langs de deuren gaan. Ook moet uiterlijk op deze dag doorgeven worden aan de leider hoeveel loten het kind uiteindelijk heeft kunnen verkopen.

Zaterdag 2 november: Leiders van het team zullen de aangevraagde loten aan de kinderen meegeven, en zij kunnen nu de loten afgeven (tegen betaling van €3,- per lot) bij degene die ingetekend hadden.

Zaterdag 16 november: Uiterlijk op deze dag moet het kind het opgehaalde geld (€2,50 per lot, want €0,50 mag hij/zij zelf houden) inleveren bij de leiding van het team.

Coördinatie van deze actie voor SV Venray is in handen van:
Joke Kronenberg

Meer in deze categorie: Welkom nieuwe sponsor: Clippers »