Uitnodiging thema-avond Fair Play

Beste leden van SV Venray,

Aan het einde van het vorige seizoen is een groepje vrijwilligers aan de slag gegaan met het normen en waardenverhaal binnen SV Venray. Nadat er input is opgehaald bij verschillende commissies is er een (concept) normen en waarden beleid geschreven.
Het concept stuk is inmiddels getoetst bij het bestuur, commissie lagere elftallen en de jeugdcommissie en is in grote lijnen klaar voor gebruik.
Het doel is om op 1 januari het beleid in werking te laten gaan. Om de puntjes op de ‘I’ te zetten willen het concept normen en waarden beleid toetsen bij de vrijwilligers van SV Venray.
Op 25 november om 19.30 uur zal de Fairplay commissie een themaavond organiseren over Fairplay. Ieder lid van de vereniging is via deze weg van harte uitgenodigd om met ons over dit thema binnen SV Venray te spreken. De avond vindt plaats in de kantine.
Na 25 november gaan we de input van deze avond evalueren om tot een definitief beleidsstuk te komen.

Hopelijk zien we jullie op 25 november.

Sportieve groet,
Fair Play commissie SV Venray