Youth én Ladies cup: Zijn jullie onze ambassadeurs?

Oproep voor uitspelende teams!

De Ladies Cup en Youth Cup komen er weer aan. Eerdere edities waren een enorm succes! Maar jullie hulp is nodig om ook dit toernooi weer tot een succes te laten komen.

Wat kan je als leider en/of team doen om te helpen?
Als je uit moet spelen, haal dan een Toernooi Poster op (op de zaterdagen) bij de wedstrijdsecretaris en neem deze mee naar de vereniging waar je moet spelen. Zo kunnen we als SV Venray de toernooien promoten!

Wanneer vinden de toernooien plaats?

De ‘Ladies Cup’ en de ‘Youth Cup’ vinden traditioneel aan het einde van de het seizoen plaats:
- de Ladies Cup in het pinksterweekeinde op 30 en 31 Mei 2020
- de Youth Cup twee weken later, op 13 en 14 juni 2020
Natuurlijk wordt het, net als voorgaande jaren, een groot feest! Voetballen, kamperen, lekker eten en leuke activiteiten.

De voorbereidingen zijn gestart

Met het uitgeven van de nieuwe posters en het uitsturen van uitnodigingen aan eerdere deelnemers, is officieel de voorbereiding voor de internationale toernooien van SV Venray gestart. Elk jaar weer verwelkomen we teams uit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Nederland.

Jullie komen toch ook?!

Groeten en bedankt namens,