Beter worden als Jeugdtrainer/begeleider? geef je dan op !

Wij willen als SV Venray geïnteresseerde ouders/ jeugdleden de mogelijkheid bieden een KNVB- cursus pupillentrainer te volgen.

Deze cursus omvat 8 avonden en start in het voorjaar van 2020. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij proberen deze cursus naar Venray te halen.

Indien U zich aanmeldt, betekent dat ook dat U zich voor enkele jaren inzet voor de jeugd van SVVenray.
De club betaalt de cursuskosten.

Aanmelden zo spoedig mogelijk.
Rond de 15 januari bepaalt de KNVB of de cursus start of niet én waar.

U bent van harte welkom.