Geslaagde nieuwjaarsreceptie+loterij

Op 1 januari jl. vond de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats in onze kantine. Met de huldiging van een flink aantal jubilarissen en daarna de nieuwjaarsloterij was het een gezellige eerste clubdag van ons jubileumjaar.
De opbrengst van de loterij schonken wij ditmaal aan Speelgoedbank Venray, een cheque ter waarde van 600,- euro.

Ditmaal zijn dit de jubilarissen, zij zullen op een later tijdstip het speldje ontvangen wat hierbij hoort. De aanwezigen hiervan staan op de foto's in de fotoreeks.

50-jaar

Math van den Bekerom
Wim Broers
Jos Janssen

40-Jaar
Wim Jenniskens
Peter Koolen
Karin Peeters-Munten

25-Jaar
Peter Camps
Jan Verlinden
Rob van Elst
Rob van Santvoort
Fred Jeuken
Loek van Schijndel
Rob Gorree

12,5-jarig
Joost Albers
John de Bruijn

Hieronder een sfeerimpressie van deze middag.