Bezoek de primeur in het Philips Stadion!

PSV Vrouwen strijdt dit seizoen nog om drie prijzen: de Eredivisie Cup, KNVB Beker en de landstitel. Op vrijdag 20 maart om 19.30 uur speelt PSV tegen Ajax een competitieduel in het stadion. Het is voor PSV Vrouwen de eerste wedstrijd ooit in het Philips Stadion. Een mooie primeur waar jij met jouw vereniging bij kunt zijn.

We hopen er met de support van SV Venray een onvergetelijke voetbalavond van te maken. De eerste 6.500 kaarten zijn al verkocht! Is jouw vereniging er ook bij? De toegangskaarten voor de eerste ring zijn verkrijgbaar voor slechts € 3,00 per persoon via PSV Kaartverkoop.

Kom je met een groep? Spreek met jouw vereniging of team af op welke tribunevak je wilt gaan zitten en bestel zelf online de ticket(s).

FlyerPSVVrouwenStadion