SV Venray organiseert samen met PLUS Guido van Dijck een ClubFund-actie voor onze club!

PLUS Guido van Dijck organiseert een Clubfund-actie om geld in te zamelen voor onze club.

Bijzonder hierbij is dat onze spelers een eigen online fanshop hebben waar heel eenvoudig leuke spulletjes met hun spelersfoto of het clublogo besteld kunnen worden. Helemaal bijzonder is dat je de spulletjes gratis kunt verkrijgen door ervoor te sparen bij PLUS Guido van Dijck. Per verzilverde zegel gaat een bedrag rechtstreeks naar de clubkas! Leden sparen dus niet alleen voor zichzelf maar ook voor onze clubkas.

De spaaractie loopt van 01-02-2020 tot 11-04-2020.

Nieuwsgierig? Kijk dan op SVVenray/Clubfund