Sportpark gesloten

sportpark gesloten

De overheid heeft vervelende maar zeer begrijpelijke maatregelen moeten nemen. Scholen en sportverenigingen zijn gesloten, iedereen dient minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, mensen moeten zoveel als mogelijk thuis blijven, .....

Nog te vaak wordt er niet gehouden aan deze adviezen en maatregelen. Ook jongeren gaan ondanks alle advies en maatregelen naar buiten om samen te zijn.

Onze voetbalvelden en de velden van omliggende verenigingen worden ook nu gebruikt om te voetballen.
Vandaag heeft de overheid de maatregelen weer opnieuw aangescherpt.

Het was, en is dan ook niet toegestaan om op de velden van de sportparken te voetballen!
Via deze weg willen we iedereen oproepen zich  "te gedragen" zoals de overheid dat voorschrijft met als doel om zichzelf maar ook anderen te beschermen en het virus niet verder te verspreiden!

Blijf gezond en let een beetje op elkaar!