Keeper Ardts komt Venray versterken

vrijdag 01 mei 2020 20:03
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Aan het einde van dit, niet afgemaakte, seizoen vertrekt keeper Bryan Roox bij Venray. De selectie had hierdoor behoefte aan nieuw bloed onder de lat. Deze is nu gevonden en hij zal o.a. met Sam Stiphout de concurrentie aangaan in het nieuwe seizoen.

Onze nieuwe speler stelt zichtzelf voor:
"Hoi, Ik ben Arjan Ardts, 20 jaar oud en woonachtig in Haps. Ik ben afgelopen jaar begonnen aan een studie commerciële economie aan de HAN in Nijmegen. Ik ben mijn voetbalcarrière begonnen bij de Hapse Boys en daarna de overstap gemaakt naar JVC Cuijk. Vanuit deze club heb ik de overstap gemaakt naar NEC Nijmegen. Hier heb ik in de jeugd opleiding gespeeld en daarna ben ik aangesloten bij de beloften/1ste elftal. In het laatste jaar heb ik de keus gemaakt om voor een studie te kiezen in plaats van een verder verblijf bij NEC. Afgelopen jaar heb ik mijn wedstrijden voor Woezik uit Wijchen gespeeld."

"Ik ben op mijn 14de naar NEC gegaan, na 1 seizoen ging ik terug naar JVC. Op mijn zestiende ben ik een tweejarige overeenkomst aangegaan met NEC en ging ik keepen in de O19 en stroomde daarna door naar de (jong)selectie. De keuze voor studie maakte een langer verblijf lastig, en daarom ben ik afgelopen seizoen bij Woezik gaan spelen.. Ik zie enorm uit om komend seizoen in Venray te laten zien waartoe we samen in staan kunnen zijn."

Arjan welkom en veel succes bij SV Venray

Gelezen: 434 keer Laatst aangepast op zondag 31 mei 2020 06:52