Even voorstellen: Trainer team O23

Met ingang van seizoen 2020/2021 is er een nieuwe competitie binnen de KNVB, die van de Onder 23 jaar. SV Venray heeft daar ook een team voor ingeschreven. Dit team valt tussen Heren 1 en de JO19 in en heeft onder andere het doel de doorstroming van jeugdspelers naar 1 te vergemakkelijken en dat deze spelers ook op een behoorlijk niveau blijven spelen.

Voor dit team is SV Venray verheugd om jullie voor te stellen aan de trainer die de leiding zal hebben over dit team. Enerzijds behoeft hij geen introductie meer, anderzijds is het alweer enkele jaren geleden dat hij voor het laatst als lid actief was bij onze vereniging.

De O23 2020/2021 trainer stelt zichzelf voor:

"Hoi SVV'ers, mijn naam is Gary Roumimper. Inmiddels ben ik 39 en woon samen met mijn vriendin en 3 kinderen in Blerick.
Jullie kunnen mij kennen van mijn tijd als selectielid ruim 10 jaar geleden.Momenteel ben ik nog actief als jeugdtrainer van O19 bij SV Blerick.

Vier Seizoenen geleden ben ik begonnen bij SV Blerick (de club waar ik sinds mijn jeugd al lid van ben) als jeugdtrainer van O11, het elftal waar mijn zoon in speelde. Het was een ontzettend leuk jaar, maar ik kwam er al gauw achter dat ik liever iets oudere jeugd wilde gaan trainen. Die mogelijkheid kwam het seizoen daarna, toen ik had besloten om op mijn 36ste te stoppen als actief voetballer van het eerste elftal. Ik werd door de club benaderd om O19 te gaan trainen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en train inmiddels al 3 jaar O19.

Nadat ik eigenlijk al had toegezegd om komend seizoen bij SV Blerick te blijven, werd ik enkele weken geleden benaderd door SV Venray. Bij SV Venray maakte ik tussen 2007-2009 deel uit van de selectie. Helaas kwam ik daar mede door zware blessures weinig aan spelen toe. Venray vroeg mij of ik interesse had om eventueel als trainer van O23 aan de slag te gaan. Na een positief gesprek was ik erg geïnteresseerd en heb ik besloten om deze mooie uitdaging aan te gaan.

Ik zie bij SV Venray een kans om mij verder te ontwikkelen als trainer bij een club die op een hoog niveau actief is en hoop ik, in goede samenwerking met de trainers van het eerste elftal en de jeugd, mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en doorstroming van spelers naar het eerste elftal.

Ik heb er veel zin in!!

Groeten Gary Roumimper"

GaryRoumimper

Meer in deze categorie: Zomerstop 2020 »