Nieuwe voorzitters jeugdcommissie

Het bestuur van SV Venray is blij te kunnen mededelen dat het twee mensen bereid heeft gevonden om het voorzitterschap van de Jeugdcommissie voor hun rekening te nemen. Tot aan de volgende algemene ledenvergadering gebeurt dit op ad interim basis.

Daan Mous (39) en Paul Rutten (41) zullen deze taak gaan uitvoeren. Paul en Daan zijn al jaren actief binnen de club. Eerst als speler en de laatste jaren als leider. Zij kijken ernaar uit om samen met alle jeugdleden, begeleiding en ouders aan de slag te gaan bij onze mooie club.

Na de zomerstop zullen zij zich regelmatig laten zien op en langs de velden om nader met iedereen kennis te maken.