Even voorstellen: Nieuwe trainer JO19-1

Hoi SVV'ers,

in het nieuwe seizoen ben ik de trainer van SV Venray JO19-1. Mijn maam is Ed Siebers.

Graag wil ik mij verder introduceren bij jullie:
"Ik woon in Leunen, samen met mijn vriendin Marjan en twee prachtige dochters Jade en Jasmijn. Na mijn CIOS opleiding heb ik Arbeids- en organisatiepsychologie en Bedrijfskunde gestudeerd. Als zelfstandige verleen ik diensten zoals organisatieadvies, team/personal coaching, trainingen en leiderschapsontwikkeling met als doel medewerkers en management te ontwikkelen. Mijn passies zijn persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamiek, bergsport, reizen en in de natuur rondtrekken."

"Na een aantal positieve gesprekken heb ik ja gezegd om komend seizoen hoofdtrainer van onder 19-1 te zijn. 30 jaar geleden speelde ik zelf onder 19-1, toenmalig A1. Mijn hele jeugd heb ik altijd met veel plezier bij SV Venray gevoetbald. Het trainersvak heb ik via het CIOS geleerd en ik heb door de jaren heen verschillende groepen getraind waaronder ook 'onder 19-1."

"De groei die de groep maakt tijdens een seizoen vind ik het mooiste om te zien en aan bij te dragen. Samen met Abe en Jan willen we dat de jongens van 'onder 19-1 met plezier het maximale uit zichzelf en elkaar halen."

Groeten Ed

Veel succes in het nieuwe seizoen als trainer van O19-1 en welkom bij SV Venray, Ed.