Contributie 2020-2021

€130

€165

€103

- Prestatieve teams: H1, O23, JO13-1, JO15-1, JO17-1, JO19-1, betalen daarenboven € 30,00 extra contributie.
- Vrouwenvoetbal (7 vs. 7): €65,-
- Donateur: € 50,00,
- Club van 100: € 100,00
- Bijdrage Kledingfonds: De club voorziet de spelers van kleding. De jaarlijkse bijdrage kledingfonds bedraagt € 10,00 per seizoen.

Leden dienen een machtiging af te geven voor het automatisch afschrijven van de contributie. De bedragen wordt medio juli afgeschreven m.u.v. de extra prestatieve contributie (€ 30,00); deze wordt in november afgeschreven van de betroffen spelers.
Inschrijfkosten: Bij de eerste inschrijving zijn eenmalig € 12,50 inschrijfkosten verschuldigd.

Afmelden voor het komende seizoen
Bij afmelding na 15 juli zal SV Venray € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Contributie inning
De contributie zal in de derde week van juli worden afgeschreven. Controle op geïnde contributie zal plaatsvinden op 1 augustus. De speler van wie SV Venray op 1 augustus nog geen contributie heeft ontvangen, ontvangt een aanmaning met de mogelijkheid om voor 1 september de contributie alsnog te voldoen. Een speler die op 1 september nog niet betaald heeft wordt geschorst en mag niet spelen en trainen. Betreffende speler of ouders (indien speler een jeugdlid is) zullen over dit speelverbod geïnformeerd worden. Een speler die op 1 november de contributie nog steeds niet betaald heeft zal worden uitgeschreven als lid van SV Venray. Hierbij zal een financiële aantekening gemaakt worden in ons systeem. Wanneer betreffende speler in de toekomst weer/alsnog lid wil worden zal eerst aan achterstallige betaling voldaan moeten worden.

Contributie betalingsregelingen
Kan de contributie, door de financiële situatie, niet voldaan worden, dan is er de mogelijkheid om aanspraak te maken op betaling van de contributie via Jeugd Sportfonds. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met SV Venray door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In alle andere gevallen is er de mogelijkheid om voor 15 juli een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om een regeling te treffen. Verzoeken ontvangen na 15 juli worden niet meer in behandeling genomen.

Afmelden gedurende het seizoen
Bij afmelding voor 1 september is contributie restitutie mogelijk, minus € 25,-administratie kosten. Bij afmelding na 1 september, is er geen contributie restitutie meer mogelijk.

De algemene regels m.b.t. contributie kun je hier vinden.

Wij wensen jullie een prettige vakantie en graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

Bestuur SV Venray