KNVB bekerloting voor Venray 1 bekend

Op donderdagavond 23 juli heeft de KNVB geloot voor de eerste én tweede ronde van de KNVB beker. Doordat het seizoen 19/20 niet is afgemaakt, en normaliter halve-finalisten mogen instromen in het 'grote' bekertoernooi heeft de KNVB ditmaal de keuze gemaakt om enkele teams die nog in de beker actief waren een plek te gunnen in het grote bekertoernooi.

SV Venray is daar in de eerste kwalificatieronde van de KNVB-beker gekoppeld aan Westlandia. Venray mag op zaterdag 29 of zondag 30 augustus in Naaldwijk aantreden tegen de thuisclub, die uitkomt in de 3e divisie.
De winnaar van deze wedstrijd zal het vervolgens in de tweede kwalificatieronde thuis opnemen tegen tweede-divisionist Scheveningen.

Tevens heeft de loting voor de poule-indeling van de regionale beker plaatsgevonden. Venray is in Poule 22 terechtgekomen en bestaat verder uit: De Valk, Geleen-Zuid en Heeswijk.

Voor speeldata en tijden, zie op een later tijdstip het programma op onze website en/of voetbal.nl(app).Westlandia