Rabo ClubSupport: Breng uw stem uit op SV Venray

Rabo ClubSupport - Tijd om je stem uit te brengen!

De Rabobank Clubsupportactie loopt weer en daarin hebben wij jouw zeker nodig!

De stemperiode loopt van 5 t/m 25 oktober kun je stemmen op jouw favoriete clubs en verenigingen. Dit jaar kan je kiezen uit 449 clubs en verenigingen om jouw vijf stemmen te besteden. Ben je lid van onze bank? Laat jouw stem dan gelden en geef deze clubs een steuntje in de rug.
Als lid krijg je vijf stemmen die je kan uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kan verwachten en welke stappen je uit moet voeren om je stemmen succesvol uit te brengen.
Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag (€120.000) gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Elke stem telt, laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete clubs. Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van jouw stemmen en denk daarbij zeker aan SV Venray.

De opbrengst laten wij ten gunste vallen van onze jeugdafdeling.

Hoe werkt het stemmen ?
Door in te loggen in de app of op de website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.