Spelerspas controle: Help de arbiters (en jezelf)

Ondanks dat het amateurvoetbal voorlopig stil ligt, kun jij toch iets doen!

Wat dan zien wij jou denken, nou je kan je pasfoto die te zien is op de voetbal.nl app updaten. Dit is, voor zodra het weer mag, zeker van belang. Aan de hand van de foto in de app kan de wedstrijdscheidsrechter namelijk de spelerscontrole uitvoeren. Een goede herkenbare foto is daarom belangrijk. Kan de scheidsrechter jou niet herkennen, kan hij weigeren je mee te laten spelen.

"Hoe doe ik dat dan?"
Van alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder, is het belangrijk dat zij een correcte pasfoto in de app hebben.
Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de KNVB Wedstrijdzaken-app.

Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen.

Twijfel je, of wil je een recentere foto, wees verstandig en pas je foto dus rap aan.