SV Venray zoekt vrijwilliger (social) media

Vind je het leuk om voor SV Venray actief te zijn op social media en het beheer van de website of zie je kansen tot verbetering dan is dit jouw vrijwilligers job. Je houdt je bezig met het beheer van content op de social media kanalen van SV Venray; Je plaatst social media berichten (Facebook, Twitter, Instagram) en je beheert de accounts. Tevens beheer je (samen met andere commissieleden) onze website.

Heb je interesse? Neem contact op via email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon/WhatsApp; 06-52535080 (Coert de Bruijn)

Meer in deze categorie: « Corona update