Contributiebeleid

contributiebeleid

Zoals eind vorig jaar beloofd heeft het bestuur zich gebogen over het te voeren contributiebeleid. Ondanks dat er nog steeds onzekerheid is over hoe dan wel in welke vorm er op welk niveau weer in competitieverband gevoetbald kan worden, vindt het bestuur het van belang nu duidelijkheid te verschaffen over het te voeren contributiebeleid voor het seizoen 2021-2022.

De Covid-pandemie heeft er immers toe geleid dat sedert maart 2020 het kunnen deelnemen aan sportactiviteiten binnen SV Venray ernstig is belemmerd. De gevolgen voor de jeugdafdeling van SV Venray zijn gelukkig veel minder groot geweest dan voor de Senioren- en G-afdeling van de club. Deze laatste 2 zijn immers, op een kleine periode in het begin van dit seizoen na, volledig uitgesloten van het kunnen deelnemen aan trainingen en (competitie)wedstrijden. De jeugdafdeling heeft, in grote lijnen, zoveel mogelijk kunnen doortrainen en op de zaterdagen onderlinge wedstrijden kunnen spelen.

Rekening houdend met het voorgaande heeft het bestuur besloten de contributie:
a. voor de jeugdleden voor het seizoen 2021-2022 met 25% te verlagen.
b. voor de senioren en G-voetbal voor het seizoen 2021-2022 met 75% te verlagen.
De bijdrage voor het Kledingfonds wordt gehandhaafd om hiermede de kwaliteit van de kleding ook te kunnen blijven waarborgen.

De motivatie voor de contributiereductie is als volgt:
a. De vaste kosten, en deels de variabele kosten, zijn gewoon door blijven lopen.
b. Het bestuur, en de vele vrijwilligers, hebben er in de afgelopen periode alles aan gedaan om, daar waar dit enigszins kon, te kosten te verlagen, gebruik te maken van ondersteuningsmogelijkheden van de overheid en het genereren van extra inkomsten (denk bijvoorbeeld aan de soepactie in december samen met onze hoofdsponsor
Hotel Asteria en de Kerststollen actie).
c. Het bestuur beseft dat de Senioren en G-Voetbal niet hebben kunnen deelnemen aan trainingen en het voetballen in competitieverband en hiermee SV Venray niet “recht” heeft kunnen doen aan het lidmaatschap en de daarvoor betaalde contributie.
d. De financiële positie van de club, mede door het vele werk van vrijwilligers en de steun van sponsoren, sterk genoeg is deze vermindering van inkomsten voor het seizoen 2021-2022 te kunnen dragen.
e. Het bestuur hiermee in alle redelijkheid, en ook in relatie tot de financiële draagkracht, de spelende leden compenseert voor het (deels) niet kunnen trainen en voetballen in competitieverband.
f. Het bestuur het maximale doet wat mogelijk is om de speel(st)ers een passend perspectief te bieden voor het volgende seizoen waarin wij, gegeven de actuele situatie, ervan uit mogen gaan dat er weer (onder nog door de overheid en de KNVB vast te stellen “spelregels”) een normaal seizoen zal volgen.

Wij vertrouwen erop hiermee, rekening houdend met alle aspecten, een passend besluit met betrekking tot de contributie voor het seizoen 2021-2022 te hebben genomen. Wij zullen dienovereenkomstig in juli tot de inning van de contributie van het seizoen 2021-2022 overgaan.

Indien u vragen heeft over het voorgaande verzoeken wij u die te stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zal dan met u contact worden opgenomen.

 

Het Bestuur

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.