Geslaagde eerste netwerkbijeenkomst

Afgelopen donderdag (3 november) vond onze eerste netwerkbijeenkomst van het seizoen 2022 - 2023 plaats voor SV Venray business. De locatie van dienst was de Perdstal in Venray. Tot 19.30 uur het domein van vaders en moeders met kleine kinderen, maar in de avond uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Het thema van de avond was kennismaken en de avond was opgedeeld in 4 helften. Aan de aftrap van de eerste helft stonden bestuursleden Niels Hermsen en Paul Rutten. De nieuwe richting die de club op is gegaan vanaf april van dit jaar werd nogmaals toegelicht, maar ook al een flinke lijst aan initiatieven die al waren uitgevoerd in de afgelopen maanden. Zowel initiatieven voor de leden, maar ook maatschappelijk brede initiatieven.

Na ruim een half uur was het de beurt aan alle deelnemers van de Business Club om kennis te maken met elkaar. De leden waren in groepjes verdeeld en kregen telkens 10 minuten om een bepaalde centrale vraag naar de andere leden aan hun tafel te beantwoorden. Een leuke en andere manier om meer van elkaar te weten te komen.

De laatste vraag die centraal gesteld werd aan de groepjes was meteen de kern voor de derde helft. Niemand minder dan onze huidige aanvoerder Stijn Brinkman, de aanvoerder van 1988 Jan Poels en de aanvoerder van 1983 Sjef Keijzers werden naar voren gehaald om enkele herinneringen op te halen aan de hand van vragen uit het publiek. Er kwamen leuke en sappige anekdotes van recent en van 40 jaar geleden naar boven. Gelukkig was de deur dicht en de camera op dat moment even uit...

Uiteraard werd de bijeenkomst afgesloten met een borrel en rond 23.30 uur liep ook de vierde helft op zijn eind. Al met al een zeer geslaagde avond waarbij duidelijk de vernieuwde energie voelbaar was.

Voor de netwerkbijeenkomst van afgelopen donderdag gaat onze speciale dank uit naar Rob van Lieshout, die verantwoordelijk was voor het programma en de timekeeping, natuurlijk naar de aanvoerders Stijn, Jan & Sjef, Dennis Velders film voor de beelden en uiteraard de goede verzorging van de Perdstal.

still 1

still 3

still 4

still 5

still 6

still 7

still 8

still 9

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.