Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Organisatie

SV Venray wordt bestuurd door een aantal componenten: een bestuur, een aantal commissies en functionarissen.

Bestuur
    Secretaris  Coert de Bruijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissies

Jeugdcommissie

Administratief

Overige