Junioren

Junioren

Ik ben Patrick Lenssen 37 jaar, vader van Dylan (10), Faye (8) en Ivey (3) en getrouwd met Simone. We wonen in de wijk Landweert in Venray. Ik werk voor de Koninklijke Luchtmacht op vliegbasis Eindhoven als junior planner/technisch werkvoorbereider op een bedrijfsbureau.

Ik heb zelf de hele jeugd doorlopen bij SV Oostrum en daar altijd met veel plezier gevoetbald. Dylan wilde gaan voetballen, dus papa werd trainer en het vuurtje van de passie voor de sport was weer aangewakkerd. Ik ben nu 4 jaarlagen 'papa trainer' geweest van het team van Dylan, van de JO7 tot en met de JO10. Nu ik dit een aantal jaren met super veel plezier en enthousiasme heb gedaan, is het tijd voor een nieuw avontuur binnen SV Venray.

Waar komt mijn affiniteit met SV Venray vandaan? Dan zeg ik familie! Allereerst mijn eigen vader (Herman Lenssen), hij was jeugdtrainer van Edward Linskens, maar ook mijn oom Pierre en mijn neef Per Lenssen. Ik denk dat vooral bij die laatste bij veel mensen een belletje gaat rinkelen en misschien zelfs wel kippenvel tevoorschijn komt!

Vanaf dit seizoen start ik met het begeleiden van (nieuwe) papa/mama/zus/broer…. trainers/leiders in de onderbouw (tot en met de 'Onder-12). Ik begeleid trainers in het kader van 'train de trainer' op voetbaltechnisch vlak, maar ondersteun o.a. ook bij het groepsproces in het team en de omgang met individuele spelers. Hiervoor volg ik tegelijkertijd de opleiding tot Voetbal Kader Coach (VKC).

Dus als je me rond ziet lopen op de velden of ergens ziet staan en je wil iets weten, spreek me gerust aan. Ook als je gewoon even een praatje wil maken is dit geen probleem.

Tot snel allemaal!

PL1.1


Indelen jeugd binnen SV Venray

donderdag 29 april 2021 10:46

In welk team voetbalt mijn zoon of dochter volgend jaar? Waarom in het 3e team en niet in het 1e? Kan hij of zij bij zijn vriendjes of vriendinnetjes voetballen? Blijft het team het hele seizoen hetzelfde? Deze vragen horen wij vaak. Wij hechten er veel waarde aan dat vooraf duidelijk is hoe de indeling plaatsvindt. Hieronder geven wij de kaders weer die voor de indeling van teams relevant zijn. Ook leest u hier bij wie u terecht kunt bij vragen.

Zie hiervoor de bijlage van dit artikel.

SVV: partnerclub vh jaar

dinsdag 28 augustus 2018 15:14

SV Venray is door VVV-Venlo benoemd tot Partnerclub van het Jaar 2017-2018.

SV Venray is winnaar geworden van een ranking voor partnerclubs waarin de meetmomenten van de samenwerking, zoals contactmomenten, betrokkenheid etcetera met VVV-Venlo, worden geregistreerd. In het verleden vielen respectievelijk VVV'03, SVC 2000, Venlosche Boys en HBSV deze eer ten deel. Binnenkort zal SV Venray door een afvaardiging van VVV-Venlo met een bezoek worden vereerd en in het zonnetje worden gezet. Ook zal de amateurvereniging worden uitgenodigd als gast tijdens de competitiewedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord op 7 april 2019 in Seacon Stadion – De Koel – in Venlo en wordt door VVV-Venlo een clinic verzorgd.

Bron: Peel en Maas Venray

Pupillen 6-6 en 8-8

maandag 27 augustus 2018 19:02


In het eerste weekend van september trapten ook de pupillenteams het seizoen af met de eerste officiële bekerwedstrijden. Vanaf dan startte ook fase 2 van de introductie van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Nadat afgelopen seizoen de Onder 8 en Onder 9 pupillen zijn gestart met het spelen van 6 tegen 6 wedstrijden op een aangepast kwart veld volgen dit seizoen ook de Onder 10 pupillen. De Onder 11 en Onder 12 pupillen spelen vanaf dit seizoen 8 tegen 8 wedstrijden op een aangepast half veld.

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.