Pupil van de Week

Venray 1 - Sportclub Silvolde 1

Stijn - JO9-4

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal, mijn naam is Stijn en ik speel dit seizoen in de JO9-4 van SV Venray.

Ik ben 7 jaar en mijn favoriete teams zijn Ajax en SV Venray. Ik vind zowel het trainen als de wedstrijden erg leuk. Ik heb ook een goed schot en daarmee hoop ik veel goals te maken.

Verder vind ik het leuk om met vriendjes te spelen, te mountainbiken en Mario Kart te spelen op de Nintendo.

Zaterdagavond mag ik de aftrap doen bij SV Venray en dan hoop ik dat ik scoor.

Veel succes SV Venray!

28 augustus 2022
14.30u
Venray 1 - SV Meerssen 1

Daan - JO9-1

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal, mijn naam is Daan en ik speel vanaf aankomend seizoen in de JO9-1 van SV Venray. Ik ben 7 jaar en vind zowel voetballen als keepen erg leuk.

Op de Petrus Banden school vind ik het leuk om met vriendjes te spelen. Verder wil ik ook elke dag wel even een filmpje kijken. Mijn lievelingseten is pizza en ik vind de vaatwasser thuis leeg maken echt niet leuk.

Vandaag mag ik met SV Venray 1 het veld oprennen en een goal scoren op het hoofdveld. Hopelijk gaat me dit een beetje lukken.
Mijn favoriete speler bij SV Venray is de keeper, Arjan Ardts.

Veel succes SV Venray!