Pupil van de Week

Venray 1 - RKZVC 1

Ayaz - JO8-1

Hallo allemaal!
Ik ben Ayaz Emekli, ik ben 7 jaar oud. Ik speel bij JO8-1.

Ik speel als aanvaller of middenvelder, maar ik help ook altijd mijn team in de verdediging.
Ik ben dol op voetbal en ik kan heel veel trucjes en ook kan ik veel goals maken.

Geef mij een bal en ik ben de hele dag bezig met voetballen. Later wil ik profvoetballer worden. Ik vind Messi echt een goede voetballer.
Ik ben een echte fan van Ajax en ik wil ook later voor Ajax spelen.

Ik hoop dat we dit jaar kampioen worden.

Groetjes Ayaz

4 december 2022
14.00u
Venray 1 - Kampong 1

Alexander - JO9-3

PVDW Susteren 27022022

Ik ben Alexander Puyn en ik ben net 8 jaar geworden. Dit seizoen speel ik in JO9-3.

Ik ben een stoere verdediger. Ik probeer ervoor te zorgen dat geen tegenstander te dichtbij ons doel komt. Vaak lukt me dat.

Ik ben helemaal gek van voetbal. Ik hou de uitslagen bij van zoveel mogelijk competities in zoveel mogelijk landen. En daarnaast de Europese wedstrijden.

Thuis trap ik wanneer het maar kan een balletje met mijn zus Asmara. Ik ben fan van Ajax. Mijn vader van VVV Venlo. Dus moet ik mijn vader nog wel eens troosten wanneer de uitslagen tegenvallen. Gelukkig is mijn vader ook fan van JO9-3. Net als mijn moeder, die ook erg van voetbal houdt. En dus genieten we met het hele gezin van de trainingen en vooral de wedstrijden op zaterdag. We hopen nog veel mooie wedstrijden te spelen.

Veel succes SV Venray

Groetjes, Alexander

20 november 2022
14.00u
Venray 1 - Nuenen 1

Mees - JO8-2

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mees de Lauw, ik ben 7 jaar oud en ik voetbal sinds 1,5 jaar bij SV Venray. Op dit moment speel ik bij de JO8-2.

Ik vind eigenlijk alles leuk wat met voetballen te maken heeft maar het leukste vind ik toch de wedstrijden. Ik heb nog geen favoriete club of speler maar vind het vooral leuk om een mooie en spannende wedstrijd te zien.

Naast voetballen vind ik het leuk om buiten te spelen met mijn vrienden, te gamen op mijn Nintendo en te zoeken naar mooie stenen!

Vandaag mag ik de pupil van de week zijn en de aftrap doen van de wedstrijd. Hopelijk lukt het me om te scoren op het hoofdveld!

Veel succes SV Venray!!!!

6 november 2022
Venray 1 - Longa'30 1

Jonah - JO8-3

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal, mijn naam is Jonah Emons en ik speel in JO8-3. Ik ben 7 jaar oud en speel sinds de mini’s bij SV Venray.

Het leukst aan voetbal vind ik afwerken op goal tijdens de training en scoren en samen winnen op zaterdag!

Naast voetbal vind ik het ook leuk om met mijn vrienden te spelen en thuis met mijn broer Lucas te gamen.

Ik heb er zin in om pupil van de week te zijn. Ik hoop dat ik een doelpunt kan scoren!

Veel succes SV Venray

15 oktober 2022
19.00u
Venray 1 - EVV 1

Dwaine - JO9-2

Hoi,

Mijn naam is Dwaine Bax, ik ben 8 jaar en voetbal sinds de mini's bij SV Venray.

Het leukste aan voetbal vind ik goals maken en samen winnen. Ik vind het ook leuk om na de wedstrijd samen te zitten en te zien wie speler van de week wordt en de beker krijgt.

PSG is mijn favoriete club. In mijn vrije tijd speel ik graag buiten, ben ik graag aan het voetballen en speel ik als het koud is binnen Fifa en andere games. Ik kijk graag voetbal op tv, soms gaan we naar de KNVB Campus.

Ik vind het leuk om pupil van de week te zijn, dan kan ik op het heren 1 veld lopen en kan ik scoren bij de keeper.

Groeten Dwaine

2 oktober 2022
Venray 1 - Hoogland 1

Stan - JO8-4

Hallo,

Mijn naam is Stan en ik voetbal sinds kort bij JO8-4. Het leukste aan het voetballen vind ik het trainen, penalty’s schieten en wedstrijden spelen. De jongens uit mijn team zijn erg leuk en ik heb het goed naar mijn zin bij SV Venray.

Ik ben 7 jaar oud. In mijn vrije tijd voetbal ik graag in onze tuin, speel ik Roblox en spreek ik af met vriendjes. Mijn favoriete voetbalclub is Feyenoord en ik ga graag met mijn papa en broer naar De Kuip.

Ik ben heel blij dat ik Pupil van de week ben geworden en ik heb nu al zin om keihard in de goal te schieten.

10 september 2022
19.30u
Venray 1 - Sportclub Silvolde 1

Stijn - JO9-4

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal, mijn naam is Stijn en ik speel dit seizoen in de JO9-4 van SV Venray.

Ik ben 7 jaar en mijn favoriete teams zijn Ajax en SV Venray. Ik vind zowel het trainen als de wedstrijden erg leuk. Ik heb ook een goed schot en daarmee hoop ik veel goals te maken.

Verder vind ik het leuk om met vriendjes te spelen, te mountainbiken en Mario Kart te spelen op de Nintendo.

Zaterdagavond mag ik de aftrap doen bij SV Venray en dan hoop ik dat ik scoor.

28 augustus 2022
Venray 1 - SV Meerssen 1

Daan - JO9-1

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal, mijn naam is Daan en ik speel vanaf aankomend seizoen in de JO9-1 van SV Venray. Ik ben 7 jaar en vind zowel voetballen als keepen erg leuk.

Op de Petrus Banden school vind ik het leuk om met vriendjes te spelen. Verder wil ik ook elke dag wel even een filmpje kijken. Mijn lievelingseten is pizza en ik vind de vaatwasser thuis leeg maken echt niet leuk.

Vandaag mag ik met SV Venray 1 het veld oprennen en een goal scoren op het hoofdveld. Hopelijk gaat me dit een beetje lukken.
Mijn favoriete speler bij SV Venray is de keeper, Arjan Ardts.