Heren 1

Eindelijk weer eens competitiewedstrijd voor Venray 1, en direct de peelderby tegen Deurne. Vanmiddag gaf onze Pupil vd Week, Tycho Nienkemper; het juiste voorbeeld. Bram Vievermans (tweemaal), Niek Versteegen en Stan Kersten wisten namelijk de Deurne-keeper ook te verschalken en zo stond er na 90 minuten een 4-0 eindstand op het scorebord.

Middenvelder Jesse Rommen streek na afloop met de eer als Man of the Match.

IMG 9518

IMG 9523

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen kreeg Venray wederom een buurman op bezoek. Op zaterdagavond 16 oktober ontvingen de mannen van Frans Koenen en Mandy Passon de mannen van Sjoerd van der Coelen uit Horst. Na drie minuten legde Jesse Rommen de bal al in het net bij de Wittenhorst goalie. Nog voor rust verdubbelde Bram Vievermans de score. In de slotminuut van de tweede helft deed hij dat nog eens en bepaalde de eindstand op 3-0.

Roel Cornelissen kreeg de titel 'Man of the Match' deze avond.
DSC 0226

Na de derbywinst verleden week tegen Wittenhorst mocht Heren 1 vanmiddag wederom thuis aantreden. Door doelpunten van Timo vd Voort, Bram Vievermans en Stijn Brinkman stond Venray op een comfortabele 3-0 voorsprong bij rust. Na de pauze kwam Wilhelmina'08 terug tot 3-2 (de eerste tegentreffers voor Venray dit seizoen), hierdoor kwam er weer veel spanning terug. Een moeizame tweede helft schudde Danny Pelzer in blessuretijd van het team af; 4-2 en daarmee kon Heren 1 ook vandaag 3 punten bijschrijven.

Jens Bertrams kwam door de corona-perikelen in eerdere duels steeds niet aan bod en mocht vandaag het goede voorbeeld geven. Dat lukte niet, maar gelukkig wist Timo vd Voort de eerste treffer te maken vandaag. Hij kwam naar voren als Man of the Match vandaag.

IMG 9914

IMG 9915

IMG 9916

IMG 9920

Omdat Venray 1 op zaterdagavond speelde, was dit een prima gelegenheid om de enige Heren1-speler die in de zomerstop onze vereniging verliet uit te nodigen voor een afscheid in bijzijn van aanwezigen in onze kantine. Afgelopen seizoen, door corona afgebroken, besloot Stef van Dijck namelijk onze vereniging te verlaten en op een iets lager niveau te gaan spelen in zijn woonplaats Ysselsteyn.

De eerste stappen op het voetbalveld zette Van Dijck ook bij SV Ysselsteyn. Hij viel daar zo op dat hij zijn talent kon laten zien bij VVV-Venlo. Nadat hij daar uitstroomde kwam hij bij SV Venray terecht in onze C1, destijds onder de hoede van Janine Rongen. Via de B's en A1 onder Angelo van Mil doorgestroomd naar de selectie. Als A-junior (nu O19) bij Harry Blokhuis zelfs al zijn debuut mogen maken bij 1.

Daarna speelde Stef vrijwel onafgebroken in Venray 1, veelal als centrale verdediger, onder Stef Sijbers en de laatste seizoenen onder het huidige duo Frans Koenen en Mandy Passon.

Momenteel is hij commercieel medewerker en laat hij bij  SV Ysselsteyn op het middenveld zijn klasse zien.

Ongeveer 10 jaar speelde Stef van Dijck in het rood van SV Venray. Stef bedankt voor alle jaren toewijding en succes in de toekomst. 

DSC 0218

DSC 0220

DSC 0222

SV Venray haalde donderdagavond in de eerste klasse D uit op bezoek bij Geldrop. De ploeg van trainer Frans Koenen won met 2-6 en pakte daarmee de koppositie én legde beslag op de eerste periodetitel.

De score werd in Geldrop geopend door Bram Vievermans en Niek Versteegen was daarna verantwoordelijk voor de 2-0. Voor rust werkte Vievermans ook nog het derde doelpunt tegen de touwen namens Venray.
Na rust werd het 1-3, maar de marge werd weer hersteld door Stan Kersten: 1-4. Danny Pelzer maakte in de zeventigste minuut 1-5 en vlak voor tijd bepaalde Kersten de eindstand op 2-6 met zijn tweede treffer van de avond.

Venray 1 staat voorlopig eerste met twintig punten uit acht wedstrijden. Achtervolgers Deurne en Chevremont hebben één punt minder, maar speelden ook wedstrijd meer.

Bron: Peel en Maas Venray

Venray 1 kon dit kalenderjaar nog niet op zondag in actie komen tijdens een thuiswedstrijd in Venray. Vandaag was het wel zover en was Veritas de bezoekende club. De doelpunten, als ook de goalgetters, waren eerlijk verspreid over beide speelhelften en de beide spitsen. Voor rust scoorden Bram Vievermans en Niek Versteegen en na de thee bepaalden zij de eindstand samen op 4-0.

Luca Linskens was deze middag de pupil vd week, waar hij eerder al een halve wedstrijd niet de gehele ervaring had. De scheidsrechter viel toen geblesseerd uit, en het is pas compleet als alle facetten van pupil vd week aan bod zijn gekomen. Voor hem een goede gelegenheid om van de grote mannen iets op te steken.
Na afloop ging Luca met onze Man of the Match, Stan Kersten; op de foto en was de fles speciaalbier voor Stan.

IMG 20220313 WA0024

IMG 20220313 WA0022

Eindelijk is het zover. Na een periode van intensieve gesprekken gevoerd door leden van onze technische commissie kunnen wij vandaag bekend maken dat SV Venray een nieuwe trainer heeft voor het seizoen 2022/2023 Wij heten onze nieuwe trainer Ferdi Akankan van harte welkom en wensen hem een mooie en succesvolle tijd toe bij SV Venray. Aan hem de taak om het goede werk van Frans Koenen en Mandy Passon een passend vervolg te geven.

Ferdi stelt zichzelf voor: "Ik heb gevoetbald bij sv Hatert, bij De Treffers en bij JVC Cuijk.
Ik heb actief gevoetbald tot mijn 39ste. Daarna direct gestart als hoofdtrainer bij sv Hatert destijds een 3e klasser. Na 2 jaar via de nacompetitie gepromoveerd waarna ik een overstap naar Quick 1888 heb gemaakt. In ons eerste jaar promoveerden we via een kampioenschap naar de 1e klasse.

Na 3 jaar Quick ben ik overgestapt naar JVC Cuijk 3e divisie. Hier heb ik helaas maar 1 jaar gewerkt omdat Cuijk stopte met prestatievoetbal op zondag.
De afgelopen 3 jaar heb ik bij 1ste klasser woezik gewerkt.

Nu ben ik toe aan mijn volgende stap en heb de ambitie om met SV Venray in de Hoofdklasse te gaan spelen.
Ik wens de ploeg dit seizoen veel succes en hoop dat ze de stap naar de Hoofdklasse kunnen maken.
Mocht het dit seizoen niet lukken dan is dat de doelstelling voor komend seizoen."

IMG 9951A


 • Pupil van de week

  29 Mei 2022
  14.30u
  Venray 1 - Limburgia 1

  Mohamed Amir Mekran

  PVDW Susteren 27022022

  Hallo mijn naam is Mohamed Amir Mekran. Ik ben 8 jaar en voetbal in JO9-3.  

  Lees meer...

Heren1 Selectie

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.