Heren 1

Na de nederlagen tegen Limburgia en Deurne, blijft SV Venray na de derby tegen Wittenhorst helaas nog zonder punten, er werd verloren met 4-1. Aron Franssen werd tot Man of the Match uitgeroepen. Op de foto poseert Aron met onze pupil van de week Colin Owens.

Niet de start waar SV Venray op had gehoopt. Tegen promovendus Limburgia verloor het vaandelteam thuis met 0-1. Na afloop kwam Rick Egelmeers als winnaar uit de bus in de verkiezing Man of the Match. Samen met onze pupil vd Week; Siep Mous, ging Rick op de foto.
IMG 20190922 WA0012

Vanaf het nieuwe seizoen zal er binnen SV Venray niet meer worden gewerkt met de ledenpasjes.

De regeling m.i.v. 1 september is als volgt:

- Gratis toegang wedstrijden Heren 1 onder de 12 jaar
 - Gratis toegang voor spelende leden op vertoon van de KNVB Spelers app (met> foto)
 - Gratis toegang voor vrijwilligers en niet-spelende leden

Ook in het derde thuisduel bleef Venray met lege handen staan. Na afloop overkwam dat de Pupil vd Week niet, hij kreeg een snoepzak en een bal om mee te oefenen. Naast Len Karis had nog iemand een klein presentje te ontvangen, de eer van Man of the Match kwam ditmaal Bram Kersten toe. Samen staan Len en Bram hier te shinen voor de camera.

DSC 0765

DSC 0769

DSC 0771

Voorafgaande aan de eerste competitiewedstrijd zijn de spelers en staf van Heren 1 in een nieuwe outfit gestoken door een groep welwillende sponsoren, onder aanvoering van kledingleverancier SENVI.

Met deze mooie polo’s en overhemden staat de selectie er rondom de thuis- en uitwedstrijden weer representatief gekleed op.

Namens de vereniging nogmaals hartelijk dank aan de ondernemers van SENVI, Zorgeloosch, Zonnepanelen Plus, Eye Watch Security Groep, Avydo en Vak Tuinen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Normaliter na ieder thuisduel van heren 1; de huldiging van de Man of the Match. Echter de wedstrijd tegen Wilhelmina haalde de 90 minuten niet. Na afloop kreeg onze pupil vd week; Hidde Sijbers toch de verdiende aandacht en stond onze spreekstalmeerster Peter te woord. Hidde wilde graag met Niek Versteegen op de foto en ook hij mocht even terugblikken op de middag.

Samen staan Hidde en Niek hier op de foto's
PupilvdWeek20191103 3

PupilvdWeek20191103 4

PupilvdWeek20191103 2

In de eerste klasse D kreeg Venray te weinig in de uitwedstrijd tegen Venlosche Boys: 3-2.

Na de openingstreffer van Boys-spits Bob Hoveling bogen de gasten de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Eerst krulde Jeroen Vullings van achttien meter de bal binnen, waarna aanvoerder Stijn Brinkman een vrije trap knap binnenschoot. Nog voor rust kwam de thuisploeg door een benutte strafschop op gelijke hoogte. De 2-2 was tevens de ruststand. Breekpunt in de tweede helft was de tweede gele kaart, en dus rood, voor Bram Kersten. Venray was met een man minder lange tijd nog wel de betere ploeg, maar kreeg vijf minuten voor tijd de deksel op de neus toen Sergi Simons de winnende treffer in de lange hoek binnenschoot.

Bron tekst en foto: Henk Lammen - Peel en Maas Venray

Heren1 Selectie