Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
    G-voetbal

Gehandicapten voetbal SV Venray

Zaterdag 23 september 2006 vond de eerste kennismaking binnen SV Venray plaats met het gehandicapten voetbal. De instuifmiddag die hiervoor was georganiseerd, werd naar tevredenheid van het SV Venray bestuur bezocht. De interesse in en behoefte aan gehandicapten voetbal in Venray, is gedurende deze middag voldoende aangetoond.
    Onder toeziend oog van hoofdtrainer Jan Poels, keeper Peter Nabbe van het eerste, Noud Janssen en diverse andere oud Venray1 spelers, werden diverse speelvormen met de grotendeels jeugdige voetballers geoefend.

Inmiddels heeft SV Venray de afdeling G-voetbal verder kunnen uitbreiden en wordt er ook deelgenomen aan de KNVB competitie. SV Venray is er trots op dat ze ook het gehandicapten voetbal, binnen de vereniging kunnen aanbieden.

Inmiddels organiseert SV Venray ook rond de herfstvakantie, jaarlijks een G-voetbal toernooi. Het toernooi is toegankelijk voor alle G-voetbal teams en wordt gespeeld op het hoofdveld.

De afdeling van het G-voetbal staat onder leiding van Karin Peeters. Bij haar kunt u terecht voor vragen inzake de trainingen en wedstrijden.
    Karin is bereikbaar via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor overige informatie kunt u contact opnemen met de vereniging of met de volgende bestuursleden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook het tweede toernooi/zeskamp van het seizoen is een prooi voor het G-team van SV Venray. Bij Venlosche Boys wisten zij wederom de eerste plaats te behalen. Proficiat !GVOETBALWINTZESKAMP

maasbree2018winnaar
    Het G-Team van SVVenray is het seizoen zeer goed gestart! Het team heeft de eerste prijs behaald op het toernooi bij MVC in Maasbree. Dit deden zij door in de finale te winnen van Wittenhorst. Proficiat!!