Sponsors
ONZE HOOFDSPONSOR:MIFA
MIFA is specialist in aluminium extrusie profielen. Zij produceren compleet afgewerkte precisie producten met extreme nauwkeurigheid. Door aan de profielen hoogwaardige machinale bewerkingen en oppervlaktebehandelingen toe te voegen wordt een kant en klaar product gemaakt.
Lees meer over ons...


ONZE SPONSORS


Van den Heuvel Schoonmaakbedrijf
Van den Heuvel Schoonmaakbedrijf is dé schoonmaker van Venray en omstreken. Wij zijn actief in een breed gesegmenteerd werkveld, van de bouw, B2B tot de zorgsector en zelfs als huismeester. De persoonlijke aanpak is en blijft een grote kracht binnen ons bedrijf. Wij staan klaar voor al uw schoonmaakdiensten!
Lees meer over ons...

TOP Beveiliging

Lees meer over ons...

 

Royal Swinkels Family Brewers
Royal Swinkels Family Brewers is een 100% onafhankelijk familiebedrijf. Al zeven generaties lang leidt de familie Swinkels een groep van ondernemingen die inmiddels beschikt over verschillende brouwerijlocaties: brouwerijen Bavaria, de Molen, Palm, De Hoorn, Rodenbach, Habesha en werken we samen met de Koningshoeven. De familie beschikt over twee eigen mouterijen.
Lees meer over ons...

Studio Spinazie
Een fris full service reclame- en communicatiebureau. Met creativiteit, aanstekelijk enthousiasme en marktkennis maken wij uw communicatie ijzersterk.
Lees meer over ons...

 

Sport2000 Venray
Sport2000 in Venray bestaat 20 jaar. Vanaf dag een is John Verkuijlen van mening geweest dat je als sportzaak de verenigingen aan je moet binden. Sport2000 Venray is sinds 2001 een belangrijke partner voor SV Venray, zij zijn de leverancier van kleding zoals wedstrijdshirts, trainingspakken, jassen, ballen en alle aanverwante artikelen.
Lees meer over ons...

 

 

Tegelzettersbedrijf Rongen v.o.f.
Wij realiseren uw complete droombadkamer. Het unieke van ons bedrijf is dat u met één bedrijf zaken doet. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden zoals bijv. sloopwerk, tegelwerk, loodgieterswerk, metselwerk, e.d. worden uitgevoerd. Ook voor losse verkoop bent u op het juiste adres. Kom snel langs in onze showroom
Lees meer over ons...

RHM Accountancy en advies

Lees meer over ons...

 

Reijnders Onderhoud B.V.
Reijnders ontzorgt vastgoedeigenaren in het onderhoud, zodat hun vastgoed altijd in perfecte staat verkeert en er op lange termijn kosten worden bespaard: een vaste waarde voor de toekomst! Als ervaren en professioneel onderhoudsbedrijf verzorgen wij het schilderwerk en het onderhoud aan panden voor efficiënt en duurzaam onderhoud.
Lees meer over ons...

Rabobank
De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Samen werken we aan een betere wereld.
Lees meer over ons...

 

 

van den Munckhof Print & Media
Van den Munckhof Print & Media verzorgt drukwerk voor particulieren en ondernemers, van visitekaartje tot fotoprint op metaal, het kan allemaal. Als mediabedrijf verzorgen we Peel en Maas, Peel en Maas TV en onze media op internet, die voor ondernemers goede kansen bieden om in contact met de consument te komen.
Lees meer over ons...

 

Meldon Plastics B.V.
Meldon Plastics B.V. in Nieuw Bergen compoundeert, granuleert en extrudeert kunststoffen voor grote industrile afnemers sinds 1949 en behoort tot de meest vooraanstaande en gecertificeerde bedrijven in de kunststofextrusie (profielen)branche. Door een jarenlange ervaring en knowhow beschikt Meldon over een diversiteit aan hoogwaardige producten, marktsegmenten en een wereldwijde gewaardeerde klantenkring.
Lees meer over ons...

Manders Verhuur
Manders Verhuur bestaat bijna 50 jaar. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in onze service en kwaliteit. Daardoor zijn wij nog steeds hét adres voor al uw feesten en evenementen.
Lees meer over ons...

 

Lenssen Advies
Wij zetten tijd, expertise en creativiteit in, zodat u kunt excelleren. Wij staan nooit op de voorgrond, maar naast u en maken van u randzaken onze hoofdzaken. Ontzorgen is waar wij energie van krijgen, middels gerichte aandacht, pro-activiteit. Wij gaan altijd voor het beste resultaat, zijn extreem betrokken en lokaal actief.
Lees meer over ons...

Inalfa Roof Systems
Inalfa Roof Systems is één van de grootste leveranciers van daksystemen voor de automobiel- en truckindustrie. Inalfa ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt zonnedaken/daksystemen voor alle grote automerken vanuit vestigingen in Europa, USA, Zuid-Korea, China, Mexico en Japan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Venray waar de concepten voor wereldwijde toepassing worden ontwikkeld.
Lees meer over ons...

 

 

Bouwbedrijf Fleuren Venray BV
Wij zijn een eigentijds bouwbedrijf met uitgebreide kennis van en ervaring op het gebied van Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie en Onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden, Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs. Wij denken graag met u als opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot.
Lees meer over ons...

 

 

eClicker
eClicker is een servicebedrijf en heeft voor u als particulier én als MKBer alles onder één dak: van computerreparatie, ICT-hulp op afstand of ondersteuning ter plaatse tot telefonie, VoIP, internet en camerabeveiliging.
Lees meer over ons...

 

BTL Realisatie
BTL Realisatie (vestiging Venray) is de aannemer voor de groene ruimte. Dagelijks werken wij met een team gepassioneerde vakmensen, variërend van machinisten, hoveniers en boomverzorgers, aan de meest uiteenlopende projecten. Van de realisatie van daktuinen en het onderhouden van bedrijfstuinen, tot en met de aanleg en onderhoud van sportvelden.
Lees meer over ons...

 

 

 

ADDIT
Addit vervult als toeleverancier de functie van Systeemleverancier en Contract Manufacturer van zowel klantspecifieke:
- Precisie-plaatwerkdelen, plaatwerksamenstellingen, samenstellingen uit buisprofiel en lassamenstellingen,
- Montage van mechanische en electro-mechanische modulen, apparaten, toestellen en machines.
Lees meer over ons...

 

 

 
 

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.