SV Venray Ladies Cup

In 2019 organiseert SV Venray op 8 en 9 juni voor de 14e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes A (Meisjes A nemen bij inschrijving deel aan het Dames toernooi) en Meisjes B (onder 17; 11-tallen), Meisjes C (onder 15, 11-tallen) en Meisjes D (onder 13; 7-tallen).

Het toernooi wordt in 2019 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 54 teams mogen begroeten uit Engeland, Duitsland en Nederland. In 2019 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen. Op de site kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld.

Inschrijfgeld
Er is geen inschrijfgeld. Deelname aan het toernooi is GRATIS!!!

Ieder team ontvangt een beker.

Overnachting
Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze campingfaciliteiten. De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond vindt er een disco plaats in de kantine.

Reservering overnachtingen
Voor reservering en prijzen verwijzen wij naar het formulier op onze website.

Dus wil je samen met je team het voetbalseizoen op een leuke wijze afsluiten, schrijf je dan nú in
voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien:

de SV Venray Ladies Cup !!

Meer in deze categorie: « Toernooicommissie